• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić: Mislim da sam opravdao poverenje

Autor mondo.rs

Mladi fudbaler Crvene zvezde zadovoljan kako je odigrao u svojoj prvoj takmičarskoj utakmici za prvi tim. "Ja sam tek počeo, čekam svoju šansu i naststaviću da se dokazujem".

 Terzić: Mislim da sam opravdao poverenje Izvor: MN PRESS

Aleksa Terzić 17. avgusta puni 19 godina, ali je već dobio priliku da zaigra za prvi tim Crvene zvezde.

U petak je protiv Dinama iz Vranja (3:0) odigrao celu utakmicu i ostavio odličan utisak.

Kaže da je i sam zadovoljan prikazanom igrom.

"Ovo je moj san od kada sam se rodio. Jedva sam čekao da doživim debi za prvi tim Crvene zvezde. Ovaj osećaj ne može da se dočara rečima. Zaista sam presrećan zbog debija. Kada dodamo da sam prvu utakmicu za svoj voljeni klub odigrao upravo na 'Marakani', u prvom kolu i da smo zabeležili pobedu 3:0, to daje dodatnu draž. Zahvalio bih stručnom štabu, a posebno treneru Vladanu Milojeviću, na ukazanom poverenju. Mislim da sam ga opravdao i ovo mi je podstrek da još napornije radim i treniram. Ogromnu zahvalnost dugujem i našim navijačima koji su uvek uz ekipu i koji su najjači vetar u leđa", izjavio je Terzić za klupski sajt.


Mladi levi bek se, takođe, zahvalio saigračima na podršci.

"Mnogo mi je značila na terenu podrška koju sam imao od svih saigrača. Posebno su mi pomogli Babić i Degenek, koji su tokom igre dosta pričali i pokazali mi da uvek mogu da se oslonim na njih. Ista situacija je i na treninzima, svi saigrači su me odlično prihvatili, atmosfera je sjajna i baš zato ko god da se nađe na terenu mi odlično funkcionišemo kao ekipa", smatra Terzić.

U prve tri utakmice ove sezone, odbrana Crvene zvezde je nesavladana (protiv Spartaksa 0:0 i 2:0, protiv Dinamo Vranja 3:0).

"To najviše raduje nas iz poslednje linije. To je naš posao, da Zvezdin golman nema posla, a takođe i da asistiramo i upošljavamo igrače ispred nas.Za sada uspevamo u tome, nadam se da će tako biti i u budućnosti. Gust raspored utakmica nas očekuje i verujem da će svi igrači dobijati šansu. Ja sam tek počeo, čekam svoju šansu i naststaviću da se dokazujem", poručio je Terzić.

Mladi Terzić je prošlu sezonu proveo u Zvezdinoj filijali Grafičaru, a treneru Vladanu Milojeviću nametnuo se i tokom priprema na Zlatiboru i u Austriji, pa je trenutno on prva zamena Milanu Rodiću, iako je u drugom delu prošle sezone tu ulogu imao Stefan Hajdin, koji je tokom zime doveden iz subotičkog Spartaka. On je trenutno na izlaznim vratima, a pominje se da bi mogao u Čukarički ili Vojvodinu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC