• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rodri: Atletiko je najbolji u Španiji

Autor mondo.rs

Mladi "vezista", ovog leta doveden iz Viljareala, izrazio je veliki optimizam po pitanju učinka ekipe u predstojećoj sezoni.

Rodrigo Ernandez Kaskante, skraćeno Rodri (22), očekuje da se Atletiko Madrid sledeće sezone bori za trofeje u svim takmičenjima, sa realnim izgledima da neki od njih i osvoji.

"Atletiko želi da osvoji sve. Za pet godina koliko nisam bio u klubu, mnogo toga se promenilo. Klub je porastao i sada imamo najbolji tim u Španiji. Imaću šansu da se borim za sve trofeje i zato je odluka o povratku bila laka", poručio je Rodri.

Ovaj momak je kao 17-godišnjak otpušten iz omladinskog pogona "jorgandžija" uz obrazloženje da je fizički slab, ali je zahvaljujući dobrim partijama u dresu Viljareala postao jedno od dva velika Atletikova pojačanja ovog leta, pored Francuza Tomasa Lemara.

Rodri će nositi dres sa brojem 14, što mu mnogo znači.

"Vrlo je važno što mi je pripao stari broj Dijega Simeonea. To znači da ću morati da pokažem hrabrost i borbenost. Poslednjih godina ga je nosio Gabi, koji je definicija lidera. To je već nešto što tek treba da naučim", rekao je momak koji je proletos u prijateljskom susretu sa Nemačkom debitovao za "A" reprezentaciju Španije.

Pored Lemara i Rodrija, na stadion "Vanda Metropolitano" stigao je i odlični golman Betisa Antonio Adan, a u toku su pregovori sa Čelsijem oko francuskog centarfora Olivijea Žirua.

Najvažniji posao ipak je obavljen produžetkom saradnje sa Antoanom Grizmanom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC