• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop: Kakvo god sr... da kažete ostaje zabilježeno

Autor mondo.ba

"Tako vam je danas, kakvo god sr... da kažete u životu zauvijek ostaje zabilježeno. Promijenio sam mišljenje i to je istina, ali bolje je imati mišljenje pa ga promijeniti, nego da ga nemate uopšte”, rekao je Klop.

Jirgen Klop se našao na udaru medija na ostrvu zbog izjave iz 2015. godine kada je komentarisao transfer Pola Pogbe iz Juventusa u Mančester junajted riječima da "neće da troši mnogo novca, već da želi da radi drugačije od ostalih i da stvara igrače".

U međuvremenu je nekoliko puta rušio klupski rekord u visini obeštećenja, tako što je za Mohameda Salaha platio 50 miliona evra, pa za Virdžila Van Dajka 78 miliona. Uz njih je doveo i Aleksa Okslejd Čemberlejna za 38 miliona, Nabija Keitu za 60 miliona, Fabinja za 45 miliona...

Novinari su Klopa podsjetili na izjavu, a sada menadžer Liverpula potpuno drugačije gleda na situaciju.

"Tako vam je danas, kakvo god sr... da kažete u životu zauvijek ostaje zabilježeno. I danas mi je čudno, da se svijet toliko promijenio. Mi smo potpisali najskupljeg golmana u istorji, a rok još nije gotov i biće tu još lijepih transfera. Tada je 110 miliona evra za jednog igrača bilo senzacionalno, dok je danas potpuno drugačija situacija. Moj posao je da ovaj klub napreduje, a ne da robujem onome šta sa rekao u oktobru 2015. godine i da guram svoje ideje da se ne troši mnogo na igrače. To sam mislio u tom trenutku, sada potpuno drugačije razmišljam. Promijenio sam mišljenje i to je istina, ali bolje je imati mišljenje pa ga promijeniti, nego da ga nemate uopšte”, rekao je Klop.

Liverpul je u posljednjih godinu dana na transfere potrošio 250 miliona funti, a posljednji koji je došao je Alison.

"Mi imamo odličan tim i bolji igrači od ovih koje već imamo ne čekaju iza ugla i nisu jeftini. Morali smo da nadomjestimo odlazak Emrea Džana i kupovina Fabinja je dobar posao. Takođe, prošle godine smo potpisali Nabija Keitu koji je sada tu sa nama. U timu nam je nedostajalo širine u ofanzivnoj liniji i tu smo doveli Đerdana Šaćirija kojeg sam pratio na Svjetskom prvenstvu. Znam da je Stouk ispao iz lige, ali Šaćiri je odigrao dosta dobrih utakmica. Prosto, kada je igrač kao on u ekipi koja se bori za opstanak, taj način igre nije za njega, ali u ekipi gdje su oko njega dobri igrači on može napraviti korak naprijed. Dobili smo informaciju da je golman svjetske klase dostupan, razgovarali sa vlasnicima koji su nas podržali. Prosto, Alison je imao dugoročan ugovor u Romi i nije bilo moguće da čekamo da ga dobijemo besplatno”, rekao je njemački stručnjak.

Liverpul se večeras do 22 časa sastaje sa Borusijom iz Dortmunda u sklopu Međunarodnog kupa šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC