• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajern "poludio" za Kanađaninom

Autor mondo.rs

Ne tako fudbalska zemlja sada ima reprezentativca za koga se otimaju najveći klubovi svijeta... Najbliži je Bajern Minhen.

Bajern je "bacio oko" na dvojicu fudbalera koji su zablistali na ovogodišnjem Mundijalu, a u fokusu tokom ovog prelaznog roka im je i reprezentativac zemlje koja je samo jednom bila učesnik Svjetskog prvenstva...

Kanađanin Alfonso Dejvis, koji će u novembru proslaviti tek 18. rođendan, već dvije godine svojim partijama u MLS ligi impresionira - i izgleda da je vrijeme za Evropu!

Kako prenosi "Bild", najupućeniji u novosti u Bajernu, klub iz Minhena je blizu dogovora sa Vankuverom oko transfera ovog fudbalera. Klub iz Kanade traži 12 miliona dolara i još šest u bonusima, što ne bi trebalo da bude mnogo za Bajern.

Nije Kanada imala u svojoj prošlosti mnogo sjajnih fudbalera tako da u Alfonsa Dejvisa polažu mnogo očekivanja, a zanimljivo je i da je on rođen u Gani, da bi se njegova porodica preselila u Vindsdor kada je imao pet godina. Ponikao je u mlađim kategorijama Vankuver Vajtkepsa i za 68 mečeva u ovom klubu postigao je sedam golova...

Dejvis je odličan dribler i podjednako dobro igra po lijevom i desnom krilu, a već sa 16 godina debitovao je za Kanadu i postigao tri gola u šest nastupa.

Za sada nema informacija da li će Bajern odmah računati na njega ili će ga negdje proslijediti na pozajmicu, pošto je trenutno popunjen na krilnim pozicijama gdje su Frank Riberi, Arjen Roben, Kingsli Koman, Tomas Miler, kao i povratnik Serž Gnabri.

dejvis
Izvor: YouTube/MiroP10

Tagovi

BM

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC