• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Delfini" punom snagom na Mađarsku

Autor mondo.rs

Andrija Prlainović i Viktor Rašović vjeruju da reprezentacija Srbije ima adute za pobjedu nad velikim rivalom, kome maksimalnom pripremom za utakmicu ukazuju dužno poštovanje.

 Vaterpolo Evropsko prvenstvo četvrtfinale Srbija - Mađarska najava Izvor: MN PRESS

Više nema nikakve dileme. Mađari su u osmini finala pobijedili Holandiju rezultatom 12:9 (gubili 5:6, vodili 11:6) i Srbija će u utorak od 17 časova igrati protiv njih u prvom četvrtfinalnom meču Evropskog prvenstva u Barseloni.

Mađarska je očekivan rival i pored slabijih igara u grupi, poraza od Italije i remija sa Njemačkom.

Nikome od naših igrača ne pada na pamet da ih potcijeni. Naprotiv, priprema utakmice se odvija kao da je u pitanju finale.

"U grupi su bili ispod nivoa. Nemaju u timu najboljeg igrača, Deneša Vargu, ne igra im prvi centar Haraji i to dosta znači. Međutim, ponašamo se kao da su kompletni, u najboljoj mogućoj formi. Jedino tako možemo da ih dobijemo", naglasio je Andrija Prlainović.

"Zna se kako se ulazi u utakmicu, da se traže dobra igra i maksimalna koncentracija. Niko ne smije da potcijeni ovaj sastav Mađarske. Nađi je sjajan, imaju ljevoruke šutere, sjajne spoljne igrače, traže respekt. Mi smo se podigli fizički, svježi smo i imamo atmosferu kakva je potrebna za utakmicu sa ovakvim ulogom", dodao je jedan od najboljih vaterpolista svijeta.

Viktor Rašović vjeruje da će odbrana biti adut srpskog tima.

"Iz nje sve polazi. Nema opuštanja i pored lošeg starta Mađara. Oni, kao rival, uvijek traže punu koncentraciju, jer su sve to igrači iz vrsnih klubova i najjače lige na svijetu. Fizički smo sve bolji i očekujem da 'eksplodiramo' u utorak", poručio je Rašović.

U ime stručnog štaba, očekivanja uoči četvrtfinala je iznio pomoćni trener Miloš Ćirić.

"Lako smo dobili utakmice u grupi, dok su Mađari imali lošiji start, ali tu nema opuštanja. Oni su Mađari i traže maksimalnu koncentraciju. Imaju sva rješenja, igrače iz kvalitetne lige i protiv takve ekipe niko ne može da bude opušten".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC