• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić se vajka: Slaba realizacija

Autor mondo.rs

Trener Partizana rekao je da njegov tim mora da pronađe rješenje za defanzivno orijentisane protivnike, jer će ga oni čekati tokom cijele Superlige.

 Miroslav Đukić izjava Radnik - Partizan 1-0 Izvor: MN PRESS

Miroslav Đukić je pred gostovanje u Surdulici izjavljivao da Partizan želi da vrati titulu prvaka Srbije, ali ako se po jutru dan poznaje, na tom putu će imati mnogo poteškoća.

Radnik je početkom drugog poluvremena iskoristio jednu od malobrojnih šansi i to mu je bilo dovoljno da otvori Superligu vrijednom pobjedom - 1:0 (0:0)!

"Sigurno ne mogu biti zadovoljan. U prvom poluvremenu nismo stvorili nijednu zrelu priliku, u drugom ih je bilo dosta, ali nismo uspjeli da ih iskoristimo. Moramo da poboljšamo realizaciju i počnemo da pobjeđujemo", rekao je Đukić reporteru TV Arena sport.

Crno-bijele ne može da utješi podatak da su uputili 15 šuteva više od protivnika (22:7), od toga 12:3 u okvir gola.

"Ovo nas očekuje i u nastavku prvenstva. Moramo da pronađemo rješenje protiv zatvorenih ekipa", dodao je Đukić, čije izabranike u četvrtak čeka prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv litvanskog Trakaija.

Radnikov strateg Mladen Dodić izjavio je da je crno-bijele možda stigao umor, s obzirom na to da su tri dana ranije igrali protiv Rudara iz Pljevalja.

"Najavljivali smo ofanzivan Partizan. Uspjeli smo da odradimo posao u odbrani, a na drugoj strani da stvorimo nekoliko šansi i damo gol. Naravno da je Partizan dominirao, možda ih je malo stigao umor, ali to ne umanjuje pobjedu mojih momaka".

U drugom kolu domaćeg šampionata, sljedećeg vikenda, sastaće se Dinamo - Partizan (opet u Surdulici, jer stadion u Vranju ne ispunjava superligaške kriterijume) i Mladost Lučani - Radnik.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC