• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaboravite na Legiju i Spartak: Zvezdu čeka posao!

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde, svestan snage litvanskog tima, nije ni pomislio da komentariše današnji žreb u Nionu. Priželjkuje punu "Marakanu". Srnić i Stojiljković zdravi, ali pitanje da li i spremni za Suduvu.

 Zaboravite na Legiju i Spartak: Zvezdu čeka posao! Izvor: MN PRESS

Zalet je uhvaćen. Prvo letonski Spartaks, pa Dinamo iz Vranja poslužili su fudbalerima Crvene zvezde da se zagreju i dobiju na samopouzdanju od starta sezone.

Sada sledi novi rival, treći u samo nedelju dana.

Reč je o litvanskoj Suduvi, sa kojom će crveno-beli igrati u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvo u utorak od 20.30 u Beogradu, a potom 2. avgusta u Marijampolu.

"Očekuje nas utakmica protiv protivnika koji, po onome što smo videli, nije napravio iznenađenje izbacivši Apoel. Imaju svoj stil igre i, iako nisu bili favorit, probali su da ga nametnu. Radi se o takmičarskoj ekipi, trkačkoj i disciplinovanoj. Prvenstvo im je u toku i nalaze se u formi. Biće izuzetno tesko, ali pripremićemo se da pred punom 'Marakanom' odigramo dobru utakmicu", rekao je Vladan Milojević o predstojećem rivalu.



Samo Suduva!

Legija ili Spartak Trnava?

"Gledao sam žreb, ali više da vidim koji su parovi. Ne bih sada komentarisao, jer ima dovoljno vremena. Sad nam je najbitnija Suduva".

Zvezdi trener nije želeo da ističe kao prednost to što će crveno-beli prvi meč igrati kod kuće.

"Ponašamo se shodno žrebu. Ne vidim da je prednost kada igrate prvu kod kuće ili na strani. Ne razmišljam o tome, svejedno mi je, znamo da su naši navijači uvek uz nas", rekao je Milojević iako Delije ovaj put neće moći da putuju u Litvaniju zbog kazne UEFA.

Na konstataciju da će Suduva, poput Spartaksa, igrati zatvoreno i defanzivno orijentisano, što bi moglo da unese nervozu u redove njegovih igrača, Milojević je rekao da nije zabrinut.

"Pripremićemo se dobro za predstojeće utakmice. Danas stvarno nema lakih protivnika. Reč je o fizički dobro pripremljenom timu. Mnogi su ih prežalili protiv Apoela, ali eto, pokazali su koliko su ozbiljni. Na papiru deluje lako, ali moramo dati sve od sebe na terenu".

Posle kraće pauze, nadovezao se...

"Dobro radimo, imamo još dosta prostora, ali rastemo i verujem da možemo biti na još boljem nivou", dodao je Zvezdin trener.

Što se tiče sastava, najveća neizvesnost je ponovo oko napadača, jer je Nikola Stojiljković pauzirao zbog povrede lože.

"Igrači su spremni i motivisani. Vredni su, dobro rade na treninzima. Imam nedoumica kao i uvek, videćemo u kom sastavu ćemo izaći. Srnić je u nedelju trenirao posle pauze, Stojiljković takođe polako ulazi u ritam. Bitno je da su obojica zdravi, ali videćemo koliko su fizički spremni", objasnio je Milojević.

Pošto je glavna tema ovih dana među zvezdašima dovođenje centarfora, trener se osvrnuo i na to:

"Radi se na dovođenju napadača, trudimo se da nađemo adekvatno rešenje, ne želimo da dovedemo nekoga samo da bismo ga doveli. Sve zavisi od dosta stvari, od klubova... Ne opterećujem se, verujem igračima koje imam, kao i saradnicima".


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC