• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea: Borac shvatio da ga nismo mi uništili

Autor mondo.ba

"Ovo je prva uprava Borca koja je iznijela realnu činjenicu da je Borac došao na te grane, na kojima je sada, zbog svojih prethodnih uprava, a ne zbog toga što ga je unišitila Igokea", rekao sportski direktor tima iz Laktaša.

 Igokea: Borac shvatio da ga nismo mi uništili Izvor: MONDO

Najavljena saradnja Borca i Igokee uskoro bi trebalo da bude realizovana.

Predstavnici dva kluba su razgovarali o mogućnostima i načinu saradnje u narednom periodu, čiji bi konačan cilj bio povratak banjalučkog tima u ABA ligu, ali u njen drugi razred, piše "Glas Srpske".

"Održali smo sastanak sa OKK Borac. Ovo je prva uprava Borca koja je iznijela realnu činjenicu da je Borac došao na te grane, na kojima je sada, zbog svojih prethodnih uprava, a ne zbog toga što ga je unišitila Igokea. Ljudi iz uprave su spremni da sarađuju i razumiju košarku na pravi način, tako da ćemo pronaći zajednički interes. Igokea može i hoće da pomogne Borcu, a na narednim sastancima ćemo tačno vidjeti kako ćemo tačno saradnju sprovoditi. U principu, konačni cilj je vraćanje Borca u takmičenja ABA lige", izjavio je sportski direktor Igokee Pavle Ćorović.

Da bi Borac stigao do Druge ABA lige potrebno je da postane šampion Republike Srpske i tako izbori nastup u Ligi BiH u kojoj treba doći do same završnice i tako steći pravo nastupa.

Da su pregovori počeli potvrdio je i direktor Borca Tibor Florjan.

"Tek smo počeli da pričamo o sportskim temama kako bismo dalje radili i ništa još nije formalizovano. Otvoreni smo za saradnju, ne samo sa Igokeom, već i sa ostalim klubovima, ali treba imati u vidu da je ekipa iz Aleksandrovca tri lige iznad nas. Sva priča o saradnji je povezana sa sportom i košarkom, iz čega samo možemo da napravimo nešto dobro", rekao je Florjan.

Borac je prošle sezone igrao finale plej-ofa Prve lige Republike Srpske, dok je Igokea sačuvala status u ABA ligi, ali izgubila titulu šampiona BiH.

/Na pomolu saradnja Borca i Igokee!/

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC