• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Durent: Jokić je opasan

Autor mondo.rs

Jedan od najboljih košarkaša svijeta pohvalio je srpskog asa iz ekipe Denvera zbog partija koje pruža u NBA ligi

Zvijezda NBA šampiona Golden Stejta, Kevin Durent, pažljivo prati igre Nikole Jokića. On je rekao da je srpski košarkaš za kratko vrijeme u najjačoj ligi svijeta uspio ono što je malom broju igrača pošlo za rukom.

"On je opasan igrač, već ima blizu 100 'tripl-dablova'. Možda je drugi centar u istoriji sa tom statistikom koje sam vidio. Imao ih je mnogo i prošle godine", rekao je Durent, a prenosi "Eurohoops".

Durent, koji je svakako pretjerao brojkom 100, dodao da Jokić nije bez razloga potpisao maksimalni ugovor sa Nagetsima ovog ljeta.

Srpski košarkaš u karijeri je ostvario 16 "tripl-dablova", a samo prošle sezone ih je imao 10, što je najviše u istoriji Denvera otkako je u sezoni 1987/1988 Fet Lejver zabilježio devet.

Ispred Jokića su na kraju sezone bili samo Ben Simons (Filadelfija) sa 12, Lebron Džejms (Klivlend) sa 18 i Rasel Vestbruk (Oklahoma) sa 25 "tripl-dablova".

Srpski košarkaš je u februaru zabilježio najbrži "tripl-dabl" u istoriji NBA lige, za samo 14 minuta u igri na utakmici protiv Milvokija. Taj meč završio je sa 30 poena, 17 asistencija i 15 skokova.

Jokić, kojeg su Nagitsi izabrali na draftu kao 41. pika 2014, prošle sezone je imao prosječan učinak od 18,5 poena, 10,7 skokova i 6,1 asistencija po utakmici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC