• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oporavljeni Lalatović: Moramo da verujemo!

Autor mondo.rs

Trener Radničkog naglasio je da je vrlo važno da u revanšu protiv Makabija prvi dođu do vođstva.

 Oporavljeni Lalatović: Moramo da verujemo! Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović izjavio je u sredu da u potpunosti veruje u svoju ekipu i da Nišlije uprkos deficitu od 0:2 mogu da izbore plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Igramo protiv tima koji ima osam-devet 'A' reprezentativaca, 40 titula, budžet od 50 miliona i koji vodi 2:0... Mi se nadamo da možemo da pobedimo. Dokle god postoji nada, mi verujemo u to. Rekao sam igračima, dokle god veruju u to, i ako svi vi verujete, možemo da iznenadimo. Znam da oni veruju, nemaju čega da se plaše, ali neće biti nimalo lako", rekao je Lalatović novinarima u Nišu.

"Ako primimo gol biće mnogo teže, ali nama je bitno da pokažemo šta znamo. Smatram da moji igrače puno vrede. Pokazali su protiv Gzire i Crvene zvezde šta mogu. Mogu da igraju jako dobro, ali koliko protivnik dozvoli. Ako prvi damo gol, mislim da ćemo uz pun stadion i veliku podršku navijača biti u dobroj poziciji".

Lalatović misli da će i meč i ponašanje protivničkog tima biti drugačiji nego pre šest dana u Netanji.

"Moramo da izađemo hrabro, da budemo konkretni, da stvaramo šanse, da prvi postignemo pogodak. Oni jednostavno igraju drugačije van svoje države. Ovde neće imati ni velike klime u svlačionici, ni video rekordere, drugačiji je teren, tamo je kao po ledu, drugačija je atmosfera. Verujem da ćemo se bolje snaći nego oni", dodao je trener Nišlija.

U ekipu se posle povreda vraćaju Ermin Haskić i Đorđe Crnomarković, dok je Nikola Aksentijević odradio suspenziju.

"Neću da otkrivam tim, ali mislim da svi znate ko će igrati. Rekao sam igračima da treba da budu ponosni, da igraju za sebe, navijače i svoje porodice. Velika je čast igrati protiv Makabija pred punim stadionom, to se ne igra svaki dan. Ja se prvi nadam uspehu, sanjam taj rezultat i živim za to", poručio je Lalatović.

On je zbog zdravstvenih problema propustio prvenstvenu utakmicu protiv Zvezde, a na pitanje novinara kako se oseća, imao je opširan odgovor.

"Danas sam dobro... Zdravlje je najbitnije i kada se neko ne oseća dobro, najbolje je da odmori. Ponavljam, meni je žao što su protiv Crvene zvezde moji igrači igrali odlično i što su se neke stvari desile, a ne treba da se... Zašto bi neko drugi uticao da ne mogu do povoljnog rezultata?! Za svakog trenera zdravlje je broj jedan... Neke stvari su takve kakve jesu, međutim, ne želim da pričam o tome".

Đorđe Crnomarković izjavio je da igrači osećaju optimizam navijača i da su ubeđeni u pobedu.

"Svaki dan pričamo o tome. Mi smo svi ubeđeni da ćemo pobediti. Najbitnije je da ih 'otvorimo' i u prvih pola sata damo jedan gol. Jako nam je značajna podrška 'Meraklija'. Na krilima njihove podrške nismo stali ni nakon 4:0 protiv Gzire. Nadam se da će nam pomoći da još jednom zabeležimo pozitivan rezultat".

Pobednik ovog dvomeča u trećem pretkolu Lige Evrope će se sastati sa Pjunikom iz Jermenije, koji je rezultatom 1:0 (prvi meč 1:2) u utorak eliminisao kazahstanski Tobol.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC