Pir hrvatskih huligana usred Srbije!

Autor:

Hrvatski huligani iscrtali su ustaške simbole na zgradi pumpe u Vrčinu i opljačkali je...

Pir hrvatskih huligana usred Srbije!  Foto: MONDO/P. V. Ovo je ispisano na pumpi kod Vrčina

"Navijači" Fudbalskog kluba Hajduk iz Splita pokrali su u sredu uveče veću količinu pića iz prodavnice na benzinskoj stanici "Mol" u Vrčinu i otišli ne plativši, rečeno je danas Tanjugu u MUP-u Srbije.

Prva TV javlja i da su huligani iz Hrvatske iscrtali ustaške simbole na zgradi pumpe i opljačkali i demolirali rafove.

U grupi je bilo oko 200 "navijača" koji su iz Hrvatske krenuli put Sofije na utakmicu Lige Evrope izmedu Slavije i Hajduka iz Splita. Iz Bugarske je, inače, stigla poruka u Dalmaciju da se navijači Hajduka neće lepo provesti u Sofiji, jer se priprema "osveta" za raniji sukob ove dve "navijačke" grupe.

Navijači grupe "Torcida" upali su na pumpu oko 3.30 sati.

Odgurnuli su i jednog radnika, ali nisu mu naneli ozbiljnije povrede, navodi Prva.

Splitski huligani poznati su po ovakvim incidentima. Svojevremeno su telima, na utakmici u Italiji, napravili nacistički kukasti krst, a isti ozloglašeni simbol bio je iscrtan krečom na stadionu "Poljud" u Splitu, uoči reprezentativne utakmice Hrvatske protiv Italije.

Podsetimo i da je grupa Splićana, koja nije u Torcidi, učestvovala u brutalnoj tuči na večitom derbiju, duelu Patizana i Crvene zvezde, na stadionu crno-belih sredinom decembra prošle godine. Svi Splićani koji su učestvovali u tuči, a koje je neko očigledno unajmio, bili su na izdržavanju višemesečnih kazni zatvora u Srbiji.

Hajduk "punio", Torcida divljala (VIDEO)

Ostale vijesti