• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Bajerna u Barsu, za 30 miliona evra

Autor mondo.rs

Iskusni Čileanac nastavlja karijeru u španskom gigantu.

Juventus, Bajern, pa Barselona.

Tako će se kretati karijera Artura Vidala (31) koji bi već u petak tokom dana mogao da postane novi igrač šampiona Španije.

Iskusni Čileanac i ovog jutra je bio na treningu sa ostatkom tima Bajerna, ali su mediji širom Evrope objavili da se već dogovorio sa "Blaugranom", u kojoj će u naredne tri godine zarađivati po devet miliona evra po sezoni.

Čini se da su rukovanje i potpisi predstavnika dva kluba jedino što preostaje da se ovaj dogovor kompletira i da Vidal pređe u svlačionicu Lionela Mesija i Luisa Suareza za 30 miliona evra.

Engleski "Gardijan" piše da je prekaljeni vezista sreo predstavnike Barselone prošle godine i da je prošao lekarske preglede. Od dolaska novog trenera Bajerna, Nika Kovača, poznato je da igrač sa tačno 100 nastupa za Čile neće ostati u Minhenu, pa je rukovodstvo prvaka Bundes lige iskoristio najviše što je moglo da "vrati" dobar deo novca koji je 2015. dalo da Vidal dođe iz Juventusa.

Pre tri leta, on je bio plaćen "Staroj dami" 37 miliona evra, a u međuvremenu je osvojio tri titule sa Bavarcima, odigrao 124 utakmice u njihovom dresu i postigao 22 gola, uz 18 asistencija.

Barselona je u ovom prelaznom roku dovela krilo Bordoa Malkoma (41 milion evra), štopera Sevilje Klemena Lenglea (35,9 miliona evra) i centralnog vezistu Gremija, Artura (31 milion evra).

Sa druge strane, Nou Kamp su napustiti levi bek Luka Dinj, koji je otišao u Everton (20 miliona evra), desno krilo Đerar Deulofeu (Votford, 13 miliona evra), Andres Inijesta (Visel Kobe, slobodan igrač), desni bek Daglas (Sivaspor, pozajmica), Paulinjo (vratio se u Gvangžu) i golman Adrijan Ortola (pozajmljen Deportivu).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC