• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lešić: Da vratimo trofej u Laktaše

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Iskusni, 30-godišnji krilni centar Sava Lešić na prvom treningu u dresu novog kluba poručio je da očekuje da tim Igokee ostvari zapažene rezultate u predstojećoj sezoni.

 Sava Lešić Igokea da vratimo trofej bh. lige u Laktaše Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Sava Lešić jedan je od igrača koji su ovog ljeta pojačali redove Igokee.

Iskusni krilni centar, koji je u februaru zagazio u četvrtu deceniju života, na prvom treningu Aleksandrovčana poručio je da je prvenstveni cilj "igosa" u domaćem prvenstvu "povratak trofeja "na mjesto koje mu pripada" - u Laktaše.

"Jedan od ciljeva u sezoni je da vratimo trofej u bh. ligi, dok je za ABA ligu zaista teško reći, jer su se klubovi mnogo pojačali i mislim da nikada liga nije bila jača. Ima zaista mnogo kvalitetnih ekipa, tako da ćemo iz utakmice u utakmicu morati da tražimo svoju šansu i da probamo da izvučemo što više iz ove ekipe", rekao je Lešić.

Lešić je u Crvenoj zvezdi bio saigrač sa Vukom Radivojevićem, a kako je istakao, od ostalih igrača poznaje Đorđa Miloševića.

"Sa Vukom sam igrao u Crvenoj zvezdi, a on je postao ovdje bitan igrač i klub mnogo zavisi od njega. Sa njegovim iskustvom i ljudskim kvalitetnima sigurno da će i ostali napredovati. Od ostalih igrača poznajem još Miloševića. To je mlada ekipa, uz par nas iskusnih igrača, tu je i Robert Rikić, odličan centar, tako da vjerujem da se može napraviti dobar rezultat", optimista je 30-godišnji krilni centar.

Lešić je prošle sezone nastupao u njemačkoj Bundesligi, za Gota Roketse, gdje je prosječno bilježio 12 poena po susretu.

"Dosta rano završio sam sezonu, tako da sam se odmorio 15-20 dana. Poslije toga sam individualno trenirao. Iako nisam 100 odsto spreman, vjerujem da ću ovdje da to nadogradim i budem u 'fulu' spreman za novu sezonu", zaključio je Lešić.

Lešiću će Igokea biti 12. klub u karijeri, a slučajnost ili ne, u aleksandrovačkom timu zadužio je upravo dres sa brojem 12.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC