• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zakarić putuje u Dansku, oduševljen Partizanom

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Goran Zakarić iznosi prve utiske poslije nekoliko dana provedenih u novom klubu. Reprezentativac BiH u avionu za Kopenhagen i na spisku za duel sa Nordsjelandom.


Goran Zakarić je od početka prelaznog roka bio želja Partizana. Konačno, tokom prošle nedjelje crno-bijeli su dogovorili sve detalje sa Željezničarom iz Sarajeva oko transfera i u petak je reprezentativac Bosne i Hercegovine promovisan u novog člana "parnog valjka".

Zakarić je oduševljen prijemom u novom klubu.

"Prvi utisci su fenomenalni, takav doček i prijem poželio bi svaki igrač. Prihvatili su me kao svog, od igrača, preko stručnog štaba, do osoblja na Teleoptiku", iznosi Zakarić za klupski sajt.

Puno mu je pomogao drugar iz djetinjstva Ognjen Ožegović. Obojica su iz Gradiške, s tim što je napadač Partizana godinu dana mlađi.

"Najviše vremena provodim sa Ognjenom Ožegovićem, jer se znamo od ranije. S njim sam i cimer na Teleoptiku. Mnogo mi je pomogao oko svega u klubu. On me je dočekao, uveo na centar, upoznao sa saigračima. O samom centru je izlišno govoriti. Sve je na vrhunskom nivou i slobodno mogu reći da je među rijetkima u regionu po infrastrukturi", naglasio je dvadesetpetogodišnji "vezista".

Zakarić je tokom ljeta imao ponude i drugih inostranih klubova. Tražili su ga rumunski Kluž i poljska Legija, ali je on želio samo u Partizan.

"Jedva sam čekao da se priključim ekipi i obučem crno-bijeli dres koji je san mnogih dječaka. Sretan sam što sam tu i nadam se da ću pomoći ekipi".


U nedjelju je prvi put bio na stadionu u Humskoj, ali nije imao sreće da uživa u pobjedi novog kluba. Partizan je odigrao bez golova protiv Mladosti iz Lučana.

U Danskoj bi već mogao da dobije šansu da debituje u crno-bijelom dresu.

"Očekuje nas treće kolo i neizmjerno sam srećan što sam prijavljen za taj meč. Nadam se da ću dobiti priliku da pomognem ekipi i zaista bih dao sve od sebe. Vjerujem u nas, našu ekipe i očekujem dobar rezultat i prolazak u plej-of", podvukao je Goran Zakarić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC