• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dalić ostaje selektor Hrvatske

Autor mondo.ba

Predsjednik Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) Davor Šuker i selektor "kockastih" Zlatko Dalić sastali su se u Novom Vinodolskom i razgovarali o dosadašnjoj i budućoj saradnji.

Šuker i Dalić razgovarali su o Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je reprezentacija Hrvatske osvojila srebrnu medalju, kao i svim drugim aspektima dosadašnje saradnje koja je započela prošlog oktobra. Dalić i Šuker su otvoreno i konstruktivno razgovarali o svim aktuelnostima i složili se oko svih važnih tema, saopšteno je iz HNS-a.

"Bilo je lijepo prisjetiti se sa Zlatkom svih prekrasnih trenutaka tokom Svjetskog prvenstva, a srebrna medalja dokaz je da su svi koji su bili uključeni u tu priču odradili vrhunski posao. Drago mi je što smo otvoreno razgovarali i o onome što može biti bolje u budućnosti te što zajedno idemo dalje u nove pobjede", izjavio je Šuker, a prenio "N1".

Dalić je dodao da mu je bilo važno da otvoreno razgovara sa predsjednikom Šukeru o svim temama.

"Zahvaljujem Davoru na razumijevanju onoga što nisam smatrao korektnim. Smatram da smo riješili sve takve teme i radujem se novim izazovima", rekao je selektor Hrvatske.

Zaključci razgovora između predsjednika Saveza i selektora reprezentacije Hrvatske biće na rasporedu naredne sjednice Izvršnog odbora HNS-a koji će donijeti formalne odluke na ovu temu.

Selektor Zlatko Dalić će 20. avgusta objaviti spisak igrača na koje računa za dvije utakmice - prijateljsku protiv Portugala i susret Lige nacija protiv Španije, a u toj sedmici biće održana i sjednica Izvršnog odbora HNS-a.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC