• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK BORAC: Kao da je Premijer liga

Autor mondo.ba

"Sutrašnjoj utakmici pristupamo kao da je premijerligaška. Ekipa je besprekorno spremna“, rekao je trener banjalučkog Borca pred premijerni meč Prve lige RS protiv Željezničar Sport Tima.

Nova sezona Prve lige RS počinje u subotu, a u Borcu, očekivano, imaju najviša očekivanja.

Klub iz Platonove, koji jezbog problema sa finansijama izbačen iz Premijer lige BiH, želi ekspresan povratak u elitu.

"Nama ovdje nije mjesto, ružno smo eliminisani iz Premijer lige BiH. Načinjen je jedan presedan u BH fudbalu, ali vratićemo se još jači“, bile su bile prve riječi trenera Borca Darka Vojvodića na konferenciji za novinare pred subotnji duel (19.30) sa Željezničar Sport Timom.

"Meni je Borac u ovom trenutku ispred porodice, dakle na prvom mjestu! Lično želim da osvojim Kup Republike Srpske, ne samo titulu šampiona. Znate, prije mjesec dana smo bili u raspadu, praktično nismo imali nijednog igrča. Međutim, nije nas to slomilo, digli smo se i sad smo još jači i jedinstveniji u želji da se vratimo. Veliki posao odradili su predsejdnik Zeljković, direktor Lukendić i sportski direktor Marko Maksimović. Naravno, i ja sam ponešto uradio…Sutrašnjoj utakmici pristupamo kao da je premijerligaška. Ekipa je besprekorno spremna. Sutra ćemo vidjeti pravu snagu Borca. Željo ima mladu i dobru ekipu, dobrog trenera. Neće biti lako, ali naše se zna – idemo na pobjedu“, istakao je Vojvodić.

Novi sponzor i direktor

FK Borac predstavio je novog sponzora, zdravstvenu ustanovu Health express, te novog direktora marketinga, Jelenu Trininić Milićević, koja je najavila da će Donatorsko veče biti organizovano 30. avgusta u restoranu "Stara Ada".

 I fudbaleri Borca nestrpljivi su i jedva čekaju start nove sezone.

"Sigurno je da će biti teško. Na pripremama smo igrali toplo – hladno, međutim sutra kreće ono pravo. Daćemo sve od sebe da osvojimo tri boda“, poručio je kapiten Borca Saša Kajkut.

Utakmica Borac – Željezničar Sport Tim igra se u subotu na Gradskom stadionu sa početkom u 19.30 časova. Direktan prenos je na banjalučkoj Elta televiziji.

Prva liga RS, 1. kolo:

Podrinje – Sutjeska (18.00)

Rudar Prijedor – Drina

Slavija – Mrkonjić Grad

Tekstilac – Kozara

Borac – Željezničar Sport Tim

Modriča Sloga Crnjelovo

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Super

Volim Borac. A sto se tice Lige RS dobra imena su tu jos samo da ima neko ko zna voditi FSRS pa da pomogne klubovima oko infrastrukture i digne takmicenje Kup RS na najvisi moguci nivo sa nagradama od par stotina hiljada KM.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC