Kafu potpisao: Cilj - što više trofeja sa Zvezdom

Autor:

Brazilac stigao u redove šampiona Srbije na jednogodišnju pozajmicu

0
A- A A+
Kafu Foto: MN Press Kafu

Brazilac Žonatan Kafu i zvanično je zadužio dres Crvene zvezde. On je stigao u Beograd u četvrtak, nakon čega je obavio neophodne ljekarske preglede.

U Crvenu zvezdu došao je na jednogodišnju pozajmicu iz Bordoa, a srpski klub imaće mogućnost otkupa njegovog ugovora po završetku sezone.

"Osjećam zaista veliku čast i veoma sam srećan što sam sada dio jednog velikog kluba kao što je Crvena zvezda. Želim da osvajam trofeje, cilj mi je da ih bude što više, da imamo što više pobjeda i uspjeha. Fudbaler ne može biti veliki ako ne osvaja titule sa ekipom, to je ono zbog čega i igramo i volimo fudbal", rekao je Kafu nakon potpisivanja ugovora.

Zvezdina publika dobro je upoznala brazilskog napadača 2016. godine kada je nastupao za Ludogorec protiv crveno-bijelih.

Osim za Ludogorec i Bordo igrao je i za brazilski Deportivo, Boavistu, Pirasikabu, Ponte Pretu i Sao Paulo.

Crvena zvezda je ovog ljeta već dovela Veljka Simića, Nikolu Stojiljkovića, Dejana Melega, Milana Jevtovića, Dušana Jovančića, Zorana Popovića, Rašida Sumailu, Lorenca Ebisilija i Miloša Degeneka.

Tim iz Ljutice Bogdana napustili su Uroš Račić, Luka Adžić, Abraham Frimpong, Luka Ilić, Mičel Donald, Damijen Le Talek, Damir Kahriman, Dušan Anđelković i Aleksandar Pešić.

Ostale vijesti