• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fulam još "zelen" za Premijer ligu

Autor mondo.rs

Ekipi Slaviše Jokanovića potrebno je još vremena da se upozna i da se navikne na najjače prvenstvo. Protiv Kristal Palasa za to nije bilo ni prostora - 0:2!

Čuveni stadion Krejven Kotidž dočekao je Premijer ligu posle četiri sezone, ali će pobedu još morati da čeka.

Period prelaza iz Čempionšipa u Premijer ligu, ekipa Slaviše Jokanovića provela je ovog leta u velikim promenama, u dolascima velikog čitavog novog tima, a novajlijama je potrebno još vremena da se povežu i da se upoznaju.

Meč protiv ekipe Roja Hodžona nije bio prilika za to...

Fulam - Kristal Palas 0:2 (0:1)

Aleksandar Mitrović odigrao je ceo meč u Jokanovom timu, bio uobičajeno borben i uporan, ali njegovi šutevi nisu slali loptu gde je hteo.

Snažni srpski špic gađao je nogom sa sedam metara, posle dobrog prijema, pokušavao je potom i glavom posle visokih skokova, "rvao" se sa rivalima, ali sve to nije donelo gol ni njemu, ni njegovom timu.

Nekoliko puta Mitar je bio u duelu sa prijateljem i saigračem iz reprezentacije, Lukom Milivojevićem, kapitenom Kristal Palasa (jedan njihov duel prikazan je i na slici), sa kojim je ovog leta bio i na Mundijalu i na odmoru posle Rusije.

Zajedno sa saigračima, Milivojević je na Kotidžu vodio veliku borbu na sredini terena i slavio golove Džefrija Šlupa iz teškog ugla u 41. minutu i Vilfreda Zahe u 80, posle brzog trka odličnog beka Arona Van Bisake.

Palasovi strelci bili su u prvom planu, ali je heroj uspeha gostiju ipak bio odlični golman Vejn Henesi, jer je zaustavljao snažne (pre svega Mitrovićeve) udarce i demoralisao igrače Fulama kada su bili u velikim naletima.

Pročitajte rezultate 1. kola Premijer lige.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC