• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iguain se "upisao" u Madridu, a Real je ostao jak

Autor mondo.rs

Argentinac dao prvi gol u dresu novog tima, na terenu svog nekadašnjeg, "kraljevskog" kluba.

Iako je u pitanju bio kontrolni meč i iako godinama unazad nisu ravnopravni, duel ova dva tima uvek izaziva posebnu pažnju.

Ove večeri, Milan je predstavio svoje najzvučnije pojačanje u poslednjih nekoliko godina, koje publika na "Santjago Bernabeuu" dobro zna, jer je pred njima igrao od 2007. do 2013. godine.

Gonzalu Iguainu (30) prijao je i povratak na stadion "kraljevskog kluba" i nastup u dresu Milana, pa je postigao lep gol, ali nije uspeo da spreči poraz svog tima od domaćina.

Madriđani su ovim trijumfom osvojili revijalni trofej "Santjago Bernabeu".

REAL - MILAN 3:1 (2:1)

Novi centarfor "roso-nera" zatresao je lepim udarcem mrežu Kejlora Navasa u 4. minutu, da izjednači rezultat posle još bržeg gola Karima Benzeme (2. minut). Garet Bejl potom je doneo Madriđanima vođstvo uoči pauze (46'), a konačnih 3:1 postavio je Borha Majoral, u nadoknadi drugog dela utakmice.



Dres Milana obukao je i drugi doskorašnji igrač Juventusa koji je stigao u velikoj trampi u kojoj se u Torino vratio Leonardo Bonući. U pitanju je mladi štoper Matija Kaldara, kome je Đenaro Gatuzo dao šansu od 56. minuta.

Sa druge strane, Real je počeo utakmicu sa postavom starosedalaca, što je i očekivano, dok je najskuplje plaćeni novajlija, krilni napadač Vinijus Žunior (plaćen Flamengu 45 miliona) proveo na terenu poslednjih 15 minuta, odlukom novog trenera prvaka Evrope, Đulena Lopetegija.

Real će prvi takmičarski meč od odlaska Kristijana Ronalda odigrati u sredu, u utakmici Superkupa Evrope protiv Atletiko Madrida u Talinu, dok će Milan od večeras razmišljati samo o početku sezone Serije A i o duelu protiv Đenove na San Siru u prvom kolu.

Real: Navas - Ramos, Marselo, Karvahal, Varan, Kros, Kazemiro, Isko, Asensio, Bejl, Benzema. Igrali su i Naćo, Sebaljos, Ljorente, Reguilon, Modrić, Vaskez, Majoral, Vinisijus, Lopez, Valverde, Lunin.

Milan: Donaruna - Muzakjo, Rodrigez, Romanjoli, Kalabija, Bilja, Bovaventura, Kesi, Iguain, Borini, Suso. Igrali su i Kutrone, Čalhanoglu, Kaldara, Mauri, Baka, Simič, Belanova.

Pogledajte golove utakmice Real - Milan:








Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC