• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odović: Željo morao ranije da riješi meč

Autor mondo.ba

Strateg Željezničara djelimično je bio zadovoljan trijumfom nad Zvijezdom 09 u Ugljeviku u okviru četvrtog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, ali je mišljenja da su plavi morali ranije da riješe pitanje pobjednika.

Tim sa "Grbavice" je pogocima dvostrukog strijelca Sulejmana Krpića i majstorijom Filipa Arežine iz slobodnog udarca savladali semberski tim u Ugljeviku (1:3) i zasjeli na lidersku poziciju na tabeli.

"Meč je bio težak jer se igralo po velikoj vrućini, imali smo kompletnu sedmicu za rad, ali nismo bili danas potpuno fit. Vodili smo 0:2 i imali nekoliko dobrih šansi i morali smo ranije da riješimo utakmicu. To se nije desilo, a onda nam se dogodi i penal. Ali, opet smogli smo snage da protiv ambiciozne i dobre ekipe Zvijezde 09 osvojimo tri veoma značajna boda", izjavio je Milomir Odović, šef struke Željezničara.

Nasmijao se na pitanje o očekivanjima za predstojeći sarajevski derbi protiv "bordo kluba", koji će biti odigran naredne srijede. "Nikad se ne zna, to su derbiji, ali definitivno ulazimo u dobrom raspoloženju".

Njegov kolega sa klupe ekipe iz etno-sela Stanišići Milan Đuričić naglasio je da je Željo zasluženo slavio protiv njegovog tima, koji je poražen poslije sjajne serije od čak 30 mečeva.

"Ovo je nama bio prvi poraz poslije 30 utakmica. Konačno i ta serija je prekinuta. Odigrali smo kvalitetnu utakmicu protiv renomiranog protivnika i vidjeli da nemamo još dovoljno iskustva. Primili smo prvi gol poslije dobre igre koji je za nas bio fatalan, u drugom dijelu smo nastavili da igramo ali (Sulejman) Krpić je pokazao vanserijski talenat za golove. Željo je pobijedio zasluženo i čestitam mu na tome", rekao je trener Zvijezde 09.

...
Izvor: Dailymotion

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC