Hurem: Igramo dušom i srcem

Autor:

Trener SFK 2000 Samira Hurem prezadovoljna plasmanom njenog tima u šesnaestinu finala Lige šampiona.

0
A- A A+

Samira Hurem, trener SFK 2000 iz Sarajeva, nije krila oduševljenje nakon što je njen tim izborio plasman u šesnaestinu finala Lige šampiona.

Veliki uspjeh bh. šampionki oduševio je Hurem, koja je istakla da je ovo veliki rezultat, ne samo za sarajevski klub, nego i za kompletan ženski fudbal u BiH.

"Čestitam igračicama i svom stručnom štabu. Mnogo smo radili kako bismo došli do ovog rezultata. Hvala i FS BiH što su nas podržali i bili naša snaga. Ponosna sam na ove igračice. Prvi put idemo u drugi krug Lige prvaka sa maksimalnih devet bodova i to je veliki rezultat za nas, kao i za ženski fudbal u BiH", istakla je Hurem za sajt Fudbalskog saveza BiH.

Žrijeb šesnaestine finala zakazan je za 17. avgusta, sa potencijalni rivali Sarajkama biće, između ostalih, velikani poput Barselone, Mančester sitija, PSŽ-a...

"Svejedno je koga ćemo izvući, mi ćemo u svakom slučaju dati sve od sebe, igrati srcem i dušom i vidjećemo šta će biti. Možda se i pojačamo sa još nekim igračicama, ali sada je najvažnije da se odmorimo i spremimo za šesnaestinu finala Lige šampiona", poručila je Hurem.

Ostale vijesti