• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ime i leđa od Kineza, izgled od Amera: Šta kažete?

Autor mondo.rs

Nosi ime kao najpoznatija serija Huawei kompanije, takav je i dizajn stakla na poleđini, a izgleda kao iPhone X. Da li je to dovoljno neobično za vas?

 Ime i leđa od Kineza, izgled od Amera: Šta kažete? Izvor: Promo / Motorola

DOPUNA ORIGINALNE VESTI (14. avgust, 13:35): Motorola je slučajno okačila sve na kineski sajt u vezi sa Moto P30 smartfonom, nakon čega je to isto povučeno. Ipak, vremena je bilo dovoljno da svi shvatimo šta ima i kako izgleda nova serija Moto telefona.

Ako vam je poznat Lenovo Z5 telefon, onda znate o čemu se radi. Ako ne, pogledajte slike i pročitajte specifikacije novog modela. Motorola je osim imena serije, od Huawei kompanije preslikala i dizjan - zadnji panel je napravljen od 2.5D stakla, koje je tonirano u plavim i ljubičastim nijansama. Otkriveno je da će procesor biti osmojezgarni Snapdragon 636, a prednja kamera će biti optike f/1.8, uz AR i AI asistenciju. Vredno je pomenuti i Dolby 360 surround zvuk, ali i cenu od samo 290 dolaraza model sa 6 GB RAM i 64 GB memorije.

Ostatak teksta od ranije ostaje nepromenjen, a pogledajte i nove slike, koje su u međuvremenu stigle do nas. Telefon če biti zvanično najavljen 15. avgusta.

_______________________ORIGINALNA VEST_______________________

Ukoliko ste obožavalac Motorola kompanije, ali ipak tražite nešto novo, što nije dosad viđeno među tim telefonima, onda sačekajte Motorola P30 seriju, koja će uskoro biti najavljena u Kini. Ne znamo još uvek da li će se serija srednje jakih telefona P30 serije prodavati i kod nas, ali bi IFA 2018 u Berlinu mogla da bude mesto na kojem će se telefoni premijerno najaviti, ako kompanija odluči da prodaje P30, P30 Note i P30 Play i u ovom delu sveta.

Moto ima prvi 5G telefon (FOTO, VIDEO)

Motorola P30 je neobičan izbor imena, s obzirom na to da je Huawei P serija odavno poznata. Takođe, izgled zaista previše podseća na iPhone X i sa jedne i sa druge strane. No, to ne mora da bude ništa loše što se budućnosti kompanije tiče, moguće je da je ovo “osveženje“, koje korisnici čekaju od kompanije iz Čikaga, koju poseduje kompanija Lenovo.

Za sada su poznate specifikacije jednog od modela, P30, a to je ekran dijagonale 6.2 inča, sa izrezom, koji je prilično masivan, kao i FHD+ rezolucijom. Dvostruka poleđinska kamera je rezolucije 16 MPx + 5 MPx za kreiranje fotki, kojima se može zamućivati pozadina i za pravljenje boljih portreta. Spreda je unapređena selfi kamera rezolucije 12 megapiksela.

Prvi smartfon plus: Premijum opcije, korektna cena

Unutra će se nalaziti do 6 GB RAM, sa 64 ili 128 GB memorije, baterija kapaciteta makar 3.000 mAh i Android One operativni sistem. Nazad se nalazi i skener otiska prsta, u Motorola logotipu, koji je moguće koristiti i kao tastera za upravljanje telefonom. Moguće je da će P30 Play imati nešto skromnije karakteristike, gledajući Moto G6 seriju, a da će P30 Note imati veći ekran i jače specifikacije, ali i cenu.

Podataka o procesoru i ceni još uvek nema.

Kako vam se čine novi Motorola P30 uređaji?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS