• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UŽIVO: Radonjiiiić! Zvezda pred prolaskom!

Autor mondo.rs

Posle greške Bena, Spartak je organizovao brzu kontru i poveo u Trnavi, ali kao i pre sedam dana u Beogradu, samo drugim redosledom, izjednačenje posle minut radosti - strelac Ben! Naš reporter je u Trnavi, pratite uživo meč uz Mondo.

 UŽIVO: Radonjiiiić! Zvezda pred prolaskom! Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde nisu ostvarili rezultat kakav su želeli pre sedam dana u Beogradu protiv Spartaka iz Trnave (1:1), ali ni to ne menja bitno njihove planove pošto je svakako cilj da u dvomeču, posle 180 minuta fudbala, ostvare prolaz u plej-of rundu.

Šampion Slovačke se branio na "Marakani", i to vrlo vešto, a na Vladanu Milojeviću je da nađe dobitnu formulu protiv ekipe koja im svojim stilom nimalo ne odgovara.

Trenutni rezultat: Spartak - Crvena zvezda 1:2 (1:1)
/Direktan prenos na TV Arena Sport 1/

Trener Radoslav Latal je posle prvog meča u Beogradu poručio da će se njegova ekipa braniti i na svom terenu, koji je inače u katastrofalnom stanju, ali Zvezda je mnogo puta pokazala da se odlično snalazi na gostovanjima i vraćala se s pobedama iz Kelna, Praga...

Važan segment biće i sudijski kriterijum koji je u prvoj utakmici više išao na ruku Slovacima koji vole da igraju "blizu", uz mnogo kontakata, ali svakako najviše zavisi od napada Zvezde.

Na ovom susretu ključno je za crveno-bele da koriste šanse pred golom defanzivno orijentisanog Spartaka, kojih najverovatnije neće biti toliko mnogo, pa će sve oči biti uprte u one od kojih su navijači to već navikli - Radonjića i Bena - dok će pod posebnom prismotrom biti i napadač koji se još uvek "traži" - Stojiljković.

Samo u slučaju rezultata 1:1 gledaćemo produžetke, remi s više golova pogoduje Zvezdi - bez njih Slovacima, dok je u slučaju trijumfa situacija sasvim jasna.

Ukoliko prođe u narednu rundu, Zvezdu u plej-ofu za Ligu šampiona čeka bolji iz duela Salcburga i Škendije (prvi meč 3:0), uz već zagarantovano mesto u grupnoj fazi Lige Evrope, dok ih poraz vodi u plej-of za to takmičenje i dvomeč sa Olimpijom ili Helsinkijem (prvi meč 3:0).

Milojević je u startnoj postavi napravio jedno iznenađenje: umesto Ebisilija šansu od starta dobiće Simić, dok je donekle bilo očekivano da umesto Jovičića počne Jovančić.

SPARTAK: Čudi - Kadlec, Godal, Tot, Čonka (od 106. Hladik) - Rada (od 100. Dangubić), Grešak, Grendel, Sloboda, Jirka - Bakoš.

Na klupi su ostali: Rusov, Janso, Dangubić, Hladik, Misenbok, Jarović i Pekar.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Stojković, Savić, Degenek, Rodić - Jovančić (od 100. Gobeljić), Krstičić - Simić (od 85. Jovičić), Ben, Radonjić (od 106. Babić) - Stojiljković (od 75. Pavkov).

Na klupi su ostali: Popović, Jovičić, Pavkov, Ebisilio, Srnić, Babić i Gobeljić.

Reporter MONDA se nalazi u Trnavi, tako da nas na našem portalu očekuju ekskluzivne fotografije, video-snimci i dešavanja iz Slovačke, uz prve izjave nakon utakmice.

Meč sudi holandski arbitar Serdar Gozubujuk.

IZ MINUTA U MINUT:

106' - Uvodi Spartak još jednog napadača, Zvezda reaguje Babićem umesto Radonjića.

103' -
Otvorio se Spartak, uspeo je Gobeljić da prođe po desnoj strani i umesto da šutira - probao je da uposli Bena. Pobegla je lopta napolje...

100' - Radonjić opet u šansi, sada je bio van kaznenog prostora, šutirao je, ali je izblokiran. Jovančića menja Gobeljić. Dangubić kod Spartaka ulazi umesto Rade.

98' - GOOOOOOL! ZVEZDA VODI! 2:1!

Pavkova je presko
čila lopta, Ben je odigrao u prostor za Radonjića, a ovaj je savršeno prihvatio i ovoga puta sjajno gađao prazan ugao koji mu je ostavio čuvar mreže Spartaka iz Trnave.

Zvezda sada ima rezultat koji je vodi dalje, Spartaku potrebna dva gola!


96' -
Bori se Pavkov, uspeva da sebi stvori situaciju za šut glavom, ali blokiraju to domaći.

95' -
Erik Grendel startuje jako oštro na Rodiću i zasluženo dobija žuti karton.

93' -
Odlučno kreće Spartak u produžetke i čini se kao da su bliži ideji da napadnu Zvezdu. Videćemo koliko dugo će istrajati u toj ideji.

90+2' - Idemo u produžetke...

90' - Dva minuta nadoknade i žut karton za Slobodu.

87' - Skok Pavkova, i on je bio neoprezan, pa dobija žuti karton

85' -
Milojević uvodi Jovičića umesto Simića koji se drži za rame.

82' - Velika greška odbrane Zvezde i šansa za Bakoša, izlazi jedan na jedan sa Borjanom, ali brani golman Zvezde.  Loše je procenio let lopte pre toga Savić…

75' -
Prva promena na meču - umornog Stojiljkovića menja Pavkov.

73' -
Nespretan faul Degeneka daleko od gola za žuti karton.

68' - Radonjić! Stojiljković!

Možda i najveća šansa za Zvezdu u dosadašnjem delu meča, zapravo - DVE!

Sjajno je odložio Ben na levu stranu za Radonjića, ovaj je imao dosta mesta, šutirao je pravo u golmana, odbio je to čuvar mreže Spartaka, stigao je Stojiljković do lopte, ali je i to izblokirano.

66' -
Sjajan potez Bena, prebacio je loptu preko Tota i naterao ga na faul za žuti karton.

60' -
Dobra lopta Radonjića za Stojiljkovića, okliznuo se napadač Zvezde i oštro zakačio golmana Spartaka - zbog čega dobija žuti karton.

58' -
Zagrevaju se Srnić i Pavkov.

55' -
Dva puta zaredom Radonjić u situaciji da napravi odličnu kontru, ali odlično startuje Čonka.

50' - Još jedan lakat! Sloboda u lice Benu, koji pada direktno licem na zemlju, ostao je bez svesti na kratko, srećom brzo su reagovali igrači Zvezde i lekari.


46' -
Bez promena na startu drugog dela igre.

Kraj prvog poluvremena koje je počelo s mnogo uzbuđenja, da bi potom bivalo sve slabijeg tempa, ne i intenziteta pošto smo videli veliki broj oštrih startova i Holanđanin je do sada podelio četiri žuta kartona, a utisak je da je mogao i više. Zvezda sada ima rezultat koji još više odgovara nego Trnavi... Zvezda je imala više šuteva (7(2)) od Spartaka (4(2)), a zanimljivo je da su oba tima imala izuzetno loš procenat dodavanja. Crveno-beli su bili nešto uspešniji sa 65%, dok Trnava ima tek 61%.

44' -
Stojiljković posle dugo vremena s loptom, prebacuje je na levu stranu za Radonjića, on traži prostor za šut pored svog čuvara, ali je bio predvidljiv.

38' -
I Stojković u beležnici sudije, pa opet oštar start Godala, a već ima žuti.

35' -
Značajan pad u tempu, obe ekipe znatno rezervisanije, ali su iz Spartaka i dalje veoma oštri. Bakoš dobija žuti karton zbog lakta u lice Savića, veoma ružan potez, koji je sudija konačno sankcionisao. Krvarenje Savića, moraće zavoj oko glave...

27' - Soliranje Radonjića koje se isplatilo - stvorio je serijom driblinga sebi prostor pored čuvara iz Trnave - i šutirao je oštro, ali pravo u Čudija. Žuti karton za Bena.

25' -
Počinje kiša u Trnavi.

22' -
Grendelu se odbija lopta na 18 metara, blokira to Krstičić, srećom po Zvezdu nije promenilo pravac ka golu. Odmah je "sevnula" kontra Radonjića i Simića, ali slabo rešenje bira prvopomenuti.

19' -
Boris Godal je katastrofalno primio loptu i omogućio Veljku Simiću da ga pretrči i stvori Zvezdi veliku šansu, ali je visoko podigao nogu i zaustavio ga grubim prekršajem. Samo žuti karton, Godal i Spartak mogu da budu prezadovoljni odlukom holandskog arbitra.

17' -
Zvezda sada dopušta domaćinu posed i sada ona vreba. Rezultat je blago na njihovoj strani i videćemo kako će se Slovaci naći u ovakvoj postavci stvari...

11' -
Jasno je da će se Spartak okrenuti kontrama koje im za sada dobro funkcionišu zbog brzih krila, ali i svoju brzinu je demonstrirao Radonjić. Ipak, bez šuta!

7' - GOOOL! ZVEZDA JE IZJEDNAČILA! BEN!

Pre sedam dana je Spartak dao gol minut posle Crvene zvezde, a sada je bilo obrnuto.

Odlično je Zvezda krenula sa centra, Stojiljković je probio iznenada po desnoj strani i odatle uputio oštru i preciznu loptu za Bena koji se prišunjao rastavljenim štoperima Trnave i pogodio glavom.

Ovaj rezultat Zvezdi garantuje bar produžetke.


6' - GOOOL! SPARTAK VODI! BAKOŠ!

Ben je izgubio loptu na polovini Trnave, hitro je krenula kontra Spartaka, iskočio je Vujadin Savić i ostavio veliku rupu na levoj strani pa je Kadlec dobio loptu u prostor, a odatle je iz prve pronašao Bakoša koji ne greši glavom.

Početak iz košmara za Zvezdu.


1' -
Meč je počeo, atmosfera je sjajna, i slovački i srpski navijači dosta glasni!


- Igrači Zvezde su posle završenog zagrevanja otišli pred svoje navijače da ih pozdrave, pa tek onda u svlačionicu. Izazvalo je to aplauze Delija i skandiranje "Zvezda, Zvezda" koje se zaorilo stadionom Anton Malatinski.

- Na pola sata do početka meča, stadion će biti pun!

Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ


- Vladan Milojević je u odnosu na meč u Beogradu napravio dve izmene, a Radoslav Latal nijednu.

- Crvena zvezda je primila samo jedan gol na poslednjih šest evropskih gostovanja, a ove sezone samo Spartak Trnava i Voždovac su uspeli da im daju gol.

- Na dva sata pre utakmice, navijača Zvezde ima u kafićima. Ovako navijaju!


- U Trnavi je prijatnih 24 stepena Celzijusa, a neće biti iznenađenje ukoliko večeras vidimo kišu.

- Zvezda će imati i podršku u Trnavi, ali da li će svi ući!? Opširnije ovde!

- Pitamo vas!

Anketa

Može li Crvena zvezda da "izbaci" Spartak?

  • Može, pobediće u Slovačkoj!

    72.73% (24)

  • Može, prolazi iako će biti nerešeno

    12.12% (4)

  • Ne može, Spartak će sačuvati "nulu"

    3.03% (1)

  • Ne, Spartak će pobediti večeras

    12.12% (4)


- Pročitajte najavu meča iz ugla našeg novinara Jovana Terzića.OVDE!

- O čemu piše današnja slovačka štampa?Čitajte OVDE!

- Ovako izgleda teren na stadionu Trnave koji je "bolestan". OVDE!

- Pročitajte šta je uoči meča rekao trener crveno-belih Vladan Milojević. OVDE!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC