• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šou Radonjića u Trnavi: Upamtite ovaj dres!

Autor mondo.rs

Zvezdin sprinter plasirao je loptu u gornji ugao za 1:2 u produžecima i produžio podno tribine, gde je u stilu Mesija i Ronalda pokazao domaćim navijačima ko ih je poslao u Ligu Evrope.

 Šou Radonjića u Trnavi: Upamtite ovaj dres! Izvor: MONDO/Arena Sport

U Trnavi su prvo "sevali" golovi, pa đonovi, kolena i laktovi, a onda je "sevnula" i kontra crveno-belih koju su u evropsku jesen pretvorili asistent El Fardu Ben i strelac Nemanja Radonjić!

Evo i golova...

6. minut - 1:0 - Andrej Kadlec oštro je centrirao sa leve strane i bukvalno "pogodio" u čelo Mareka Bakoša, koji je školski "nabo" loptu ne čekajući da ona "nabode" njega, tako da Milan Borjan nije imao nikakve šanse.



7. minut - 1:1 - Filip Stojković iskupio se za "ispadanje" kod vođstva domaćina već u prvoj narednoj akciji, na njegov pas u prostor istrčao je Nikola Stojiljković i uputio savršen centaršut u "srce" šesnaesterca, odakle se El Fardu Ben odrazio visoko i "zakucao" loptu pod prečku iznad Martina Čudija.


98. minut - 1:2 - pregruboj ekipi Spartaka, čiji su se igrači verovatno i sami pitali kako su dogurali do produžetaka bez crvenih kartona, crveno-beli su odgovorili na najgrublji mogući način: kontrom iz udžbenika u kojoj je Ben odigrao težak pas u skoku za Radonjića, a mladi as u punom sprintu plasirao loptu u gornji levi ugao Čudijevog gola i samo produžio podno tribine da domaćoj publici pokaže dres igrača koji ih je poslao u plej-of za Ligu Evrope.



Poput prve utakmice 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope odigrane pre sedam dana u Beogradu, kada je domaćin poveo golom Bena sa bele tačke, a gost izjednačio preko Erika Grendela u 25. minutu, i ovog utorka uveče na "Anton Malatišenko" stadionu u Trnavi prednost domaćeg tima nije trajala duže.

Moralo se u produžetke, a u njima: Spartak Trnava - Crvena zvezda 1:2, 1:1 (1:1)! Prvi meč - takođe 1:1.

/Svi rezultati i strelci revanš mečeva 3. runde/

Pratite "utakmicu sezone" na našem portalu, gde vas po završetku meča očekuju najnovije informacije, izjave i reakcije iz Slovačke od našeg reportera Jovana Terzića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC