• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavio kao CR7, pa poručio: Tu sam za Salcburg!

Autor mondo.rs

Nemanja Radonjić umirio navijače Crvene zvezde nakon novog gola i sve glasnijih priča da bi mogao da se preseli u Španiju... Igraće u plej-ofu protiv prvaka Austrije.

Nemanja Radonjić polako postaje "specijalista" za Zvezdine mečeve u Evropi.

Brzonogi krilni napadač postigao je u Trnavi svoj već četvrti gol u kvalifikacijama za Ligu šampiona, još dva ima na svom kontu u Ligi Evrope, pa tako više pogodaka ima u međunarodnim - nego u domaćim mečevima za crveno-bele.

Večerašnji u Slovačkoj, posle neverovatne asistencije Bena, bio je dovoljan za prolazak u plej-of Lige šampiona, a proslavio ga je skidanjem i podizanjem dresa ka tribini s navijačima.

Kao Mesi ili Ronaldo?

"Ne dao Bog da je u Mesijevom, bila je u Ronaldovom!", rekao je iskreno Radonjić ne sakrivši simpatije prema svom idolu i osvrnuo se na meč...


"Bilo je izuzetno teško, sa mnogo duela. Zapitao sam se 'šta sad?' posle njihovog gola, ali brzo smo izjednačili, a posle mi je i Ben sjajno asistirao. Mislio sam da će lopta pogoditi prečku, ali je srećom ušla".

Delovao je nezaustavljivo večeras, ali je uz sve to igrao povređen...

"Igrao sam pod injekcijama zbog bolova u nozi, hteo sam čak i da tražim izmenu u 70. minutu, ali sam stegao zube", naveo je Radonjić.

Sa svakim novim golom - jasno je da ga sve više timova zapisuje u rokovnik, a nezvanično je Sevilja spremna da ga plati 8 miliona evra...

Hoće li uopšte biti tu za plej-of protiv Salcburga?

"Za Salcburg sam sigurno tu!", naveo je on.


Važnu ulogu u dvomeču protiv Spartaka odigao je i Nikola Stojiljković. Oporavljeni napadač dodao je loptu ka utrčalom Nenadu Krstičiću iz drugog plana, što je prethodilo penalu, da bi u gostima bio i direktan asistent za Bena...

"Presrećni smo svi, slavili smo već u svlačionici. Ponovili smo uspeh iz prošle sezone, što je i bio cilj, ali san nam je Liga šampiona", rekao je Stojiljković i osvrnuo se na Salcburg.

"Bilo je jako teško za igru, bukvalno smo se tukli na terenu, ali bili smo jači i bolji. Dobio sam udarac u nos već u prvom minutu, ali batine nisu problem, bitno je da smo dobili... Sad nam dolazi jako težak protivnik koji je igrao polufinale Lige Evrope prošle sezone i zato moramo brzo da zaboravimo ovu utakmicu".

I Filip Stojković se osvrnuo na "batine" na koje su se namerili Slovaci.

"Mislim da smo zasluženo prošli. Svima nam je mnogo drago što ćemo ponovo provesti jesen u Evropi, minimum u Ligi Evrope. Bilo je na krv i nož, ali bili smo strpljivi i čekali našu šansu", naveo je pouzdani desni bek.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC