• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zoran Terzić: Hvala Republici Srpskoj

Autor mondo.ba

"Očekivali smo da sve bude u redu na osnovu informacija od muške reprezentacije koja je godinu dana ranije bila na Palama, ali moram priznati da smo prijatno iznenađeni", rekao je selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije koja se nalazi na pripremema na Palama slobodan dan je iskoristila za zajednički izlet na Jahorinu

Selektor Srbije Zoran Terzić kaže da su uslovi koje reprezentacija ima na Palama odlični i zahvalio se na velikoj podršci ljubtelja odbojke u Republici Srpskoj.

"Očekivali smo da sve bude u redu na osnovu informacija od muške reprezentacije koja je godinu dana ranije bila na Palama, ali moram priznati da smo prijatno iznenađeni. Sve je na veoma visokom nivou, počev sale koja je odlična, smještaja i svega onog što nam je neophodno za nesmetan rad. Hvala na velikoj podršci ljubitelja odbojke u Srpskoj, a mi ćemo se truditi da se odužimo za sve dobrim rezultatima", rekao je Terzić.

Milutin Popović, predsjednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske uručio je odbojkaškoj reprezentaciji Srbije plaketu za izuzetne takmičarske rezultate, doprinos i afirmaciju odbojkaškog sporta.

"Drago mi je što možemo dati svoj doprinos da se reprezentacija Srbije odjeća ugodno i ima dobre uslove za rad na Palama. Mi smo svjesni kakve je rezultate Srbija ostvarila u prethodnom periodu, a svi ti rezltati koje je su postigli imali su uticaj na afirmaciju i razvoj odbojke na našim prostorima. Želimo odbojkašicama mnogo uspjeha i na predstojećem takmičenju u Japanu", rekao je predsjednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović

  .

Jedna od najiskusnijih odbojkašica Srbije Maja Ognjenović takođe je oduševljena prijemom na Palama, kao i prirodnim potencijalima Jahorine.

"Mislim da smo tek sada svjesni podrške koju imamo ovdje u Republici Srpskoj. Uslovi na Palama su sjajni, ali jednostavno odnos ljudi prema nama je odličan, to je nešto što se rijetko doživljava na pripremama. Nadam se da ćemo se ovdje na Pale i Jahorinu vratiti kada završimo karijere kako bismo turistički posjetili ove prostore", rekla je Maja Ognjenović.

Načelnik Opštine Pale Boško Jugović zahvalio se odbojkaškom savezu Srbije na povjerenju i poželio mnogo sreće na predstojećim takmičenjima.

"Nama je izuzetno važno da su se pale afirmisale kao dobar domaćin domaćin i neko ko ima dobre uslove za rad. Drago nam je da su čelnici Odbojkaškog saveza Srbije odlučila da nama da poverenje da mi budemo domaćini i odbojkašicama i odbojkašicama. Naše najveće zadovoljstvo će biti ako sportisti Srbije sa Pala ponesu nešto što će im pomoći da dođu do kraja na predstojećim takmičenjima", rekao je Načelnik opštine Pale Boško Jugović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC