Ovi aerodromi su prave atrakcije! (VIDEO)

Autor:

Američki portal Biznis insajder objavio je listu najbolje ocenjenih aerodroma na svetu od kojih je većina prevazišla osnovne potrebe putnika i sadrži prave atrakcije.

Ovi aerodromi su prave atrakcije! (VIDEO) Foto: MONDO/Jelena Stokić

Međunarodni aerodrom Kuala Lumpur jedan je od najprometnijih aerodroma, koji od svog otvaranja 1998. godine, posetioce oduševljava džinovskim drvećem i palmama unutar velike staklene kapsule na sredini aerodroma. 

Izvor: YouTube/Travel Curiosity

Medunarodni aerodrom Hamad u Kataru otvoren je 2014. godine. U svom kompleksu ima 25 metara dug bazen koji je otvoren za javnost. Ulaznica košta 35 dolara, a u cenu su uključeni bazen, đakuzi i teretana.

Izvor: YouTube/Qatar Airways

Putnici nakon napornog leta na međunarodnom aerodromu u San Francisku mogu da se opuste u sobi za jogu, a tu se takođe nalaze i muzej i biblioteka, prenosi B92.net.

Međunarodni aerodrom u Dubaiju je do 2008. godine bio najveća zgrada na svetu na osnovu prostora koji zauzima na zemlji. Sadrži veliki broj prodavnica, restorana, spa-centara, prostora za spavanje. Tu se nalazi i zona za decu, koja obuhvata interaktivne igre, penjanje na veštačkoj steni, kao i prostor za porodičnu igru. 

Izvor: YouTube/Travelab

Međunarodni aerodrom u Minhenu tokom zimskih dana otvara klizalište za svoje putnike.

Aerodrom Cangi u Singapuru važi za najbolji na svetu. Poseduje bazen na krovu, nekoliko ribnjaka i jezerceta okruženih cvećem, vodopade, baštu suncokreta, tobogane, kao i luksuzni hotel. 

Izvor: YouTube/Wonder World

Koji aerodrom je najlepši po vašem mišljenju?

Ovo su najbolji aerodromi na svetu

Želećete da vam kasni let (VIDEO)

Najgori aerodromi na svetu

Ostale vijesti