• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić: Zvezda opet postaje ozbiljan klub

Autor mondo.rs

"Radimo sistemski i vraćamo Zvezdu na fudbalsku mapu Evrope", ushićen je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić posle plasmana u plej-of za ulazak u Ligu šampiona.

 Terzić: Zvezda opet postaje ozbiljan klub Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je obezbedila plasman (bar) u grupnu fazu Lige Evrope, ali pred njom je istorijska šansa da uđe u grupnu fazu Lige šampiona i zaradi oko 15 miliona evra.

Stoga je i logično zadovoljstvo generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića, koji je ocenio da ovaj uspeh "nije slučajan", i poručio navijačima da će "biti ponosni na Zvezdu, koja ponovo postaje ozbiljan klub".

"Ponos! To je ono što me ispunjava posle pobede u Slovačkoj i još jedne obezbeđene jeseni u Evropi. Ponosan sam na sve što je Zvezda uradila. Ovim uspehom smo pokazali da prošla sezona nije bila slučajnost, da radimo sistemski i da Zvezdu vraćamo na mapu Evrope", rekao je Terzić za klupski sajt.

On se zahvaliko igračima, stručnom štabu, ali i svim saradnicima čiji doprinos nije vidljiv javnosti u toj meri.

"Zajedničkim naporima učinili smo da Zvezda pred sobom ima još jednu fantastičnu sportsku, ali i finansijski stabilnu godinu. Rad u Crvenoj zvezda je zadovoljstvo, ali i ogromna obaveza. Zato nemamo vremena da uživamo u ovom uspehu jer nas već danas čekaju nove obaveze i priprema utakmica plej-ofa sa Salcburgom. Pokazali smo da ponovo postajemo ozbiljan klub i mogu da obećam da će navijači biti ponosni na Zvezdu", poručio je Terzić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

L s postera

Ahahaha kad slusam iz jednog i dr kluba vracwmo sve dok i jednom i dr drzavnom projeknu ne nalete odredjene ozbiljne ne profesionalne nego OZBILJNE AMATERSKE EKIPE I NEPREGAZE IH...kol bre para spi*dite trebalo bi ste svake god glat u ligu sampiona ulazit DOSTA PRODAVANJA MAGLI

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC