• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve telefone nadogradiće na Android 9.0 Pie

Autor mondo.rs

Jedini proizvođač, koji će sve svoje modele, nezavisno od toga kojem cenovnom rangu pripada, koji će sve modele ažurirati na Android 9.0 Pie još jednom je to potvrdio.

 Sve telefone nadogradiće na Android 9.0 Pie Izvor: Promo/Nokia

IT mediji su bili prilično skeptični kad je HMD Global najavio da će sve svoje telefone nadograditi na Android 9.0, pa je kompanija sad, kad je Android 9.0 Pie i zvanično dostupan, još jednom potvrdio da će, osim Android One Nokia telefona, novi OS dobiti i modeli, koji su izvan tog Android i Nokia programa.

Nokia će u narednim mesecima, počevši od kraja avgusta, nadograđivati model po model na Android 9.0 Pie, uključujući i modele Nokia 1 (Android Go), Nokia 2, Nokia 2.1 (Android Go), Nokia 3, Nokia 3.1, Nokia 5, Nokia 5.1, Nokia 6, Nokia 6.1, Nokia 6.1 Plus, Nokia 7 (ekskluziva za Kinu za sada), Nokia 7 Plus, Nokia 8, Nokia 8 Sirocco, Nokia X6 (ekskluziva za Kinu za sada) i Nokia X5 (ekskluziva za Kinu za sada).

Nokia 7 Plus biće prvi mobilni telefon iz HMD Global kompanije, kuće Nokia telefona, koji će biti ažuriran na Android 9.0 Pie, što se očekuje vrlo brzo. Po mišljenju stranih IT medija, uslediće podrška za Nokia 8 i Nokia 8 Sirocco, a onda će na red doći i Android Go telefoni, nakon kojih će biti isporučeno ažuriranje za sve ostale modele sa čistim Android OS-om.

Tako se to radi, ako nas pitate, i ovo bi mogao da bude izuzetan podsticaj za buduće Android korisnike Nokia telefona - to što će znati da kompanija zaista podržava svoje modele i godinama nakon što se pojave na tržištu.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Android: Open to the future
Izvor: Android

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS