• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi "plej" Zvezde: Znam put Vilijamsa i Ročestija

Autor mondo.rs

"U Zvezdi imamo samo jedan cilj, a to je pobeda" , rekao je plejmejker crveno-belih, Džo Regland.

 Džo Regland došao u Zvezdu intervju Vilijams Ročesti Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Dolaskom plejmejkera Džoa Reglanda (28 godina, 182 centimetra), Crvena zvezda mts napravila je osnovnu konturu sastava sa kojim će sledeće sezone igrati za povratak Evrolige i trofeja ABA lige na Mali Kalemegdan.

Doskorašnja "jedinica" Lokomotive Kubanj uskoro će doputovati u Beograd i pridružiti se saigračima, koji su prethodnih dana sproveli detaljne preglede uoči početka treninga.

Amerikanac iz grada kolevke košarke, Sprinfilda, biće važna opcija trenera Milana Tomića u takmičarskoj 2018/19, a u intervjuu za klupski sajt istakao je da je spreman za najveće izazove.

"Izabrao sam Crvenu zvezdu i grad Beograd, jer sam osetio da je to odlična prilika za mene", rekao je Regland.

"Igrati za tako veliki klub i to pred navijačima koji su među najboljima u Evropi... Takva prilika se ne ukazuje često".

Regland je posle završenog studiranja na koledžu Vičita Stejt profesionalnu karijeru gradio u Evropi, noseći dres Mursije, Kantua, Armanija, Karšijake, Avelina i Lokomotive Kubanj.

Posebna veza Zvezde i njegovog prethodnog kluba ne odnosi se samo na Sašu Obradovića, legende crveno-belih i trenera "Lokosa". Kuriozitet je da je šampion Srbije već dva puta dovodio u tim bivše plejmejkere kluba iz Krasnodara - Markusa Vilijamsa i Tejlora Ročestija.

Izvor: MN PRESS

"To su sjajni igrači, koje znam od ranije. Znam kakav su put imali. Međutim, ovu odluku doneo sam zato što znam da je ovo izvanredna prilika za mene da igram za veliki klub, sa odličnim timom, koji će biti konkurentan i biće kandidat za visok plasman u svim takmičenjima u kojima bude igrao".

"Cilj koji imamo je samo jedan, a to je pobeda", naglasio je Regland.

Svoje ambicije za sledeću sezonu on podudara timskim.

"Znam da su ciljevi Zvezde uvek veliki. Međutim, za početak ne očekujem ništa osim velikog rada sa saigračima i stručnim štabom, kako bi na kraju imali odličnu sezonu u svim takmičenjima, najpre u ABA ligi i Evrokupu".

Košarkaši Zvezde na startu priprema radiće prema programu "dvorana - popodnevno trčanje", a prve prijateljske utakmice odigraće krajem avgusta.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

....

*UTR*,a???

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC