• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokan dovoljno kupovao, sada prazni svlačionicu

Autor mondo.rs

Posle serije dolazaka u Fulam, vreme je za rastanke.

Fulam je ovog leta uz Vulverhempton bio najaktivniji premijerligaš. Menadžer Slaviša Jokanović kupio je igrače za više od 100 miliona evra i napravio potpuno novi tim, koji je još neuigran izgubio na otvaranju sezone protiv Kristal Palasa.

Nakon dolaska 12 novih igrača, Jokanović je rekao da će njegova ekipa biti dobra kada se uigra, a pod tim je podrazumevao one igrače na koje će računati za startnih 11 i za klupu.

Oni koji nisu u njegovim planovima napustiće klub...

Engleski mediji u sredu su otkrili kojim igračima će Jokanović zahvaliti i kome će za početak pružiti šansu da ove sezone ode u sredinu u kojoj će igrati.

Na prvom mestu, Fulam će napustiti golman Magnus Norman, koji je sada četvrta opcija pred stativama. On će otići u Ročdejl i igraće u trećoj ligi (Ligi jedan).

Poput čuvara mreže, sa Krejven kotidža otići će i španski štoper Marselo Dhalo (24 godine), nekadašnji član škole Real Madrida koji je stigao u Fulam pre 12 meseci. On će karijeru nastaviti na pozajmici u Ekstremaduri, u drugoj ligi Španije.

Podsetimo, u Fulam su ovog leta došli Fosu Mensa iz Junajteda, Riko iz Sevilje, Vijeto iz Atletika, Čejmbers iz Arsenala, Širle iz Dortmunda, Seri i Le Maršan iz Nice, Mitrović iz Njukasla, Angulsa iz Olimpik Marseja, Mouson iz Svonsija, Brajan iz Bristola i golman Fabri iz Bešiktaša.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC