Uz m:tel IPTV pratite sjajne filmove

Autor:

Slavni Kventin Tarantino je režirao film “Džeki Braun”, a koji možete pogledati u petak 17. 8. 2018. godine na TV CINEMAX u udarnom terminu od 20.00 časova.

0
A- A A+
Foto: m:tel

Džeki Braun (Pem Grir) dopunjuje svoju skromnu platu stjuardese krijumčareći keš u SAD za trgovca oružjem, Ordela Robija (Samjuel L. Džekson) – sve dok je federalni agent i losanđeleski policajac ne uhapse na aerodromu. Policajci je pritiskaju da im pomogne da uhvate Ordela, prijeteći joj zatvorom ako ih odbije. Zajedno sa saosjećajnim agentom za polaganje kaucije, Džeki smišlja smio plan kako bi izigrala obje suprotstavljene strane. Situaciju komplikuju Ordelovi saučesnici, Luis Gara i Melani Ralston, koji imaju svoje planove. Pretvarajući se da sarađuje sa obema stranama, Džeki pokušava sve da ih nadmudri i ode sa pola miliona dolara u džepu. U ovoj Tarantinovoj adaptaciji romana Elmora Leonarda, pored Pem Grir i Semjuela L. Džeksona, zvjezdanu glumačku postavu čine Robert Forster, Majkl Kiton, Bridžit Fonda i Robert De Niro.

Televizijski kanal FOX life od ponedjeljka 20. avgusta od 22.00 časova počinje sa prikazivanjem trilera „Sanjarenje“.
Ovaj novi triler prati Maru Kint (Sara Šahi), bivšeg pregovarača za talačke krize i stručnjaka za ljudsko ponašanje koja je postala profesorka na koledžu, nakon što se suočila sa nezamislivom tragedijom. Ali, kad je dovedena da spase obične ljude koji su se izgubili u veoma naprednom programu virtuelne stvarnosti u kom doslovno mogu da žive svoje snove, ona shvati da je, spasavajući druge, možda otkrila način da spasi sebe.

Film “Siromašni, ali bogati“, pokazuje svu kontradiktornost između bogatstva i siromaštva, ali i potrebu da se ostane normalan, uprkos iznenadnom, velikom bogatstvu. Na kanalu HBO 2 u četvrtak 23. 8. u 13.55 časova.
Svi u italijanskom selu Toreseka znaju da je porodica Tuči siromašna. Ali uprkos beznadežnoj nestašici novca koja ih prati, oni i dalje nastoje da budu srećni. Sve se mijenja u jednom danu kad na lutriji dobiju sto miliona evra. Sele se u luksuzni hotelski apartman u Milanu i počinju da troše novac kao da sutra ne postoji. Njihov novozaposleni batler ih obavještava da današnji bogataši ne voze ferarije već bicikle i ne jedu ekstravagantna jela već vegansku hranu. Kad se jedan član porodice zaljubi u konobaricu koja mrzi bogataše, Tučijevi moraju da se pretvaraju da su ponovo siromašni. Uz čitavu gungulu koja okružuje njihovo novostečeno bogatstvo, porodica počinje da shvata da su, bili bogati ili siromašni, najsrećniji kad se ponašaju prirodno i kad su zajedno.

Mel Gibson tumači glavnu ulogu u filmu “Znaci “, koji na TV kanalu HBO možete pogledati u petak 24. avgusta od 21.35 časova.
Sveštenik Grejam Hes (Mel Gibson) izgubio je vjeru u Boga poslije ženine pogibije u užasnoj saobraćajnoj nesreći. Sa kćerkom, sinom i bratom Merilom seli se na farmu. Na njihovom polju počinju da se pojavljuju krugovi koje Grejam pripisuje lokalnim probisvjetima. Nakon što su čuli čudnu buku i na vijestima vidjeli da se takvi krugovi pojavljuju širom svijeta, porodica počinje da sumnja u vanzemaljsku umješanost. Moraju da ostanu zajedno i da vjeruju, a kao porodica moraju da prežive mnoge muke i nađu način da pobjegnu iz kandži vanzemaljskih napadača.

Da biste potpuno uživali u ljetnim danima, postanite korisnik m:tel TV usluge i iskoristite aktuelnu ponudu u kojoj dobijate poklon bon do 300 KM, funkcije gledanja propuštenih sadržaja na 80 kanala i internet brzine do 100/50 Mbps. Ukoliko se za uslugu odlučite putem sajta www.mtel.ba za vas smo pripremili i dodatnu akciju: uz odabrani TV do 43 inča dobijate besplatan TV nosač!

Uživajte u najboljoj televiziji uz m:tel TV pakete!

Tagovi:

Ostale vijesti