• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zrinjski vjeruje! (ANKETA)

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Napadač Mostaraca Toni Jović uoči revanša protiv Ludogoreca istakao za MONDO da će "plemići" uz malo hrabrosti i sreće uspjeti da eliminišu brazilske Bugare i prođu u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.

  Trostruki uzastopni šampion Bosne i Hercegovine večeras na stadionu "Pecara" u Širokom Brijegu igra vjerovatno jednu od najvažnijih utakmica u klupskoj istoriji.

U slučaju da nadoknade "minus" od jednog gola iz Razgrada (1:0), gdje su "plemići" postali svjesni da mogu igrati sa favorizovanim rivalom, izboriće plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.

A tamo će ih čekati, barem na papiru mnogo lakši protivnik - pobjednik duela između Kukešija iz Albanije i gruzijskog Torpeda. koji je u prvom meču slavio rezultatom 5:2.

Međutim, pomalo neočekivano, na stadionu "Pod Bijelim brijegom" došlo je do promjene trenera, umjesto hrvatskog stručnjaka Ante Miše, vratio se trofejni šef struke Blaž Slišković, koji je u najavi revanša sa Ludogorecom žestoko iskritikovao igrače.

Baka opleo po igračima: Sram vas bilo!

Popularni Baka, kao iskusan strateg, očigledno je želio da prodrma ekipu pred revanš u Širokom Brijegu, koji počinje večeras od 20 časova uz direktan prenos na Areni sport.

"Cijeli Zrinjski vjeruje! Vjerujemo svi, od prvog do posljednjeg fudbalera, navijača i zaposlenika u klubu da možemo ostvariti povoljan rezultat i proći Ludogorec. Prvak Bugarske ima odličnu ekipu, vrunske pojedince, ai sada smo pametniji za tu jednu utakmicu, gdje smo vidjeli da se možemo s njima nositi. Samo nam treba malo više hrabrosti odnosno da ih manje respektujemo i da pokažemo više odlučnosti kad smo u posjetu lopte", rekao je Jović u izjavi za naš portal.

Prema njegovim riječima, Zrinjski je upao u mini krizu zbog koje je na klupu vraćen Slišković.

"Vratio se Slišković, već smo nekoliko puta razgovarali i danas ćemo još dodatno analizirati Ludogorec. Upali smo u neku malu krizu, ali ova jedna utakmica sve može da promijeni. Daćemo sve od sebe da jednom agresivnom i pametnom igrom napravio senzacionalan uspjeh i eliminišemo brazilske Bugare", optimističan je nekadašnji napadač banjaučkog Borca.

Anketa

Da li VI vjerujete da Zrinjski može izbaciti Ludogorec?

  • Da, prolaze Mostarci

    29.27% (12)

  • Ne, dobiće Bugari i revanš

    46.34% (19)

  • Biće neriješeno, dalje ide Ludogorec

    24.39% (10)

Da li VI vjerujete da Zrinjski može izbaciti Ludogorec?

Rezultati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC