Zildžović umjesto Šabića na klupi Mladosti

Autor:

Premijerligaš iz Doboj-Kaknja ekspresno pronašao novog trenera.

0
A- A A+

Adnan Zildžović novi je trener Mladosti, saopštio je klub iz Doboj-Kaknja.

Nekadašnji strateg slovenačkih Krškog, Krke, Bele Krajine, Drave Ptuj i Radomlja, te albanskog Bilis Balše, dogovorio je saradnju sa ovim premijerligašem, čime je samo dva dana nakon okončanja saradnje sa dosadašnjim trenerom Nerminom Šabićem riješeno pitanje šefa stručnog štaba.

Zildžović je u prvom obraćanju poručio da solidno poznaje igrački kadar Mladosti, jer je već gledao pojedine utakmice u Premijer ligi BiH, tako da mu neće biti teško da se uklopi u novu sredinu.

"Mladost kao kolektiv je klub koji se u uopšte ne bi smio boriti za opstanak. Mi imamo sve uslove za puno više od toga, ali situacija sada je takva kakva je. Pokazaćemo na terenu da smo puno više od ovog sada, moramo raditi, raditi i raditi, podići ekipu u svakom smislu i krenuti naprijed. Pred nama je puno posla, ali možemo bolje, moramo bolje i hoćemo bolje", rekao je Zildžović za klupsku stranicu.

Mladost je nakon šest kola nove sezone na začelju tabele, sa samo dva osvojena boda, a u subotu od 17 časova će imati teško gostovanje u Bijeljini, ekipi Radnika.

Ostale vijesti