• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak "skinuo" šampiona: Odmor, pa opet na teren!

Autor mondo.rs

Đoković se plasirao u četvrtfinale Sinsinatija, u kojem će zaigrati za nekoliko sati.

Sve je proteklo prema planu!

"Brejk" prednosti koji je Novak Đoković stekao u noći između četvrtka i petka zadržao je i 14 časova kasnije, jer je u petak uveče definitivno eliminisao branioca titule Mastersa u Sinsinatiju:

Đoković - Dimitrov 2:6, 6:3, 6:4

Pola sata tenisa bilo je potrebno da Nole završi posao protiv petog tenisera na ATP listi. Vratili su se na teren pri Đokovićevoj prednost 3:1 u setu odluke i svako je zadržao svoj servis do kraja.

Doduše, Dimitrov je pri rezultatu 4:3 imao "brejk" loptu, ali je Novakov servis uradio posao i pomogao mu da ostane na pravom kursu - za četvrtfinale!

Sledeći Đokovićev rival biće Kanađanin Miloš Raonić, a taj meč biće odigran za oko dva sata, čim Leonardo Majer i Rodžer Federer završe svoj međusobni duel.

Ovako je protekao nastavak meča:

TREĆI SET

6:4 Posle dva sata i 18 minuta meča, odnosno posle skoro pola sata današnje borbe, Đoković je stekao tri meč lopte (40:0) i iskoristio drugu!

5:4 Nije Novak odmarao u ovom gemu, već je hteo da se bori i za još jedan "brejk". Bilo je 30:40, a Dimitrov je dobrim servisom ipak ostao u meču.

5:3 Bilo je "gusto", Bugarin je imao i brejk loptu, ali je radio servis u trenucima kada nije "radila" igra sa linije. Trajao je ovaj gem skoro sedam minuta.

4:3 Dimitrov odgovara, ali "brejk" prednost je i dalje tu.

4:2 Izgubio je prvi poen Đoković, pa onda ipak mirno sačuvao vođstvo.

3:2 Dimitrov je brzo i snažno uzvratio, prvim asom. Igrači su spremni i zagrejani za nastavak meča, što se ne može reći za linijske sudije.

3:1 Počelo je dobro - Novakovim servis gemom i sačuvanim vođstvom od brejka prednosti.

NAJAVA:

Kiša u Sinsinatiju žestoko je poremetila program tamošnjeg Mastersa, a Novak Đoković to je i te kako osetio na svojoj koži.

Najpre je satima čekao da kiša stane, a onda je igrao protiv Grigora Dimitrova do trećeg gema trećeg seta, kada su morali da se povuku.

Nadamo se da će večeras svoj duel i završiti! Susret bi trebalo da bude nastavljen u 18.30 časova,a trenutni rezultat je:

Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos borbe za plasman u četvrtfinale, u kojem će pobednik ovog meča igrati protiv Miloša Raonića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC