• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musemić: Zrinjski kažnjava svaku grešku

Autor mondo.ba

Sarajevo će sutra u derbiju šestog kola Premijer lige ugostiti mostarski Zrinjski.

Nakon remija u "vječitom" derbiju protiv Željezničara ekipu Sarajeva čeka još jedna teška utakmica pošto na "Koševo" dolazi aktuelni šampion BiH.

Šef struke "bordo" tima Husref Musemić je na konferenciji za medije uoči utakmice istakao da je za pozitivan rezultat potrebna jednako predstava kao u meču protiv gradskog rivala.

"U relativno kratkom vremenu još jedna teška, važna i zahtjevna utakmica. Zrinjski je kvalitetna ekipa koja hoće i zna da igra i koja kažnjava svaku grešku protivnika. Disciplina je prvi i osnovni faktor koji morate zadovoljiti da biste nešto napravili. Na ovoj utakmici ne mogu računati na Šišića koji je propustio i derbi, a i Crepulja se žalio na bolove u koljenu tako da ni on nije u konkurenciji. Neće biti mnogo izmjena u sastavu, možda eventualno samo jedna", kazao je Musemić.

Amar Rahmanović je bio jedan od najboljih pojedinaca na 116. vječitom derbiju i optimističan je da ekipa može ostvariti dobar rezultat protiv Zrinjskog.

"Ako hoćemo da se borimo za titulu trebamo početi pobjeđivati a ovo je idealna prilika jer je derbi. Zrinjskog maksimalno poštujemo i neće nas zavarati neke turbulencije kroz koje prolaze ove sezone. Ako smo mi pravi možemo dosta toga napraviti, sutra idemo na pobjedu".

Utakmica između Sarajeva i Zrinjskog igra se u nedjelju od 20:00 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC