• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Ovo je Premijer liga, sve je teško

Autor mondo.rs

"Ovaj nastup bi morao da nas ohrabri", rekao je menadžer Fulama posle utakmice na Vembliju.

Fulam je bio hrabar na Vembliju, ali je Totenhem ipak bio prejak.

Aleksandar Mitrović postigao je gol za 1:1 i za nagoveštaj iznenađenja u Londonu, a onda su "pevci" krenuli jače u napad i bez velikih problema osvojili tri boda.

Kiran Tripije i Hari Kejn postavili su petnaestak minuta pre kraja konačan rezultat - 3:1.



Posle meča, Jokanović je čestitao kolegi, menadžeru domaćina Maurisiju Poketinu.

"U važnim trenucima Totenhem je pokazao veliki kvalitet. Nakon što su postigli kvalitetan drugi gol, postigli su i kvalitetan treći gol. Mi smo imali dobre momente, posebno na početku drugog dela. Dali smo jedan gol, imali šanse da postignemo još jedan i uvek pokušavamo da nađemo način da pobedimo. Ipak, trebalo bi biti iskren i reći da je Totenhem promenio formaciju u 'dijamant' i nismo imali dovoljno snage da ih zaustavimo", rekao je srpski stručnjak posle meča.

"Moj tim je pokazao veliki trud i snažno se borio, ali nije lako novom timu u Premijer ligi. Ipak, ovo bi moralo da nas ohrabri za dalje", dodao je Jokanović.

Fulam će sledećeg vikenda dočekati Barnli na svom terenu. Biće to šansa da povratnik u najjaču ligu osvoji prvi bod ili prve bodove.

"Ovo je Premijer liga, gde je sve teško. Šteta za nas, jer smo uložili veliki trud i dobro se takmičili. Imali smo problema u igri, Spursi su nas 'pritisli' jako i nismo našli način da uzvratimo. Dali su gol u komplikovanom trenutku za nas, nakon što je drugo poluvreme počelo dobro".

Koje su lekcije koje će Jokanov tim izvući iz ove utakmice?

"Na kraju krajeva, znamo gde smo i ne možemo biti iznenađeni time što smo odigrali komplikovanu utakmicu u gostima, protiv jednog od najboljih engleskih timova, učesnika Lige šampiona".

"Oni tri godine igraju zajedno, a mi moramo da otkrijemo svoj način. Mi smo premijerligaški tim koji se razvija. Potrebno nam je vreme i pokazaćemo pomake. Moraćemo da rešimo svoj problem, a to ćemo uspeti samo napornim radom i pokušajima da budemo bolji", poruka je Slaviše Jokanovića,

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC