Borac m:tel u "egalu" sa Slovencima

Autor:

Poslije poraza u Prijedoru od rukometaša Škofje Loke, banjalučki Borac m:tel je u "Boriku" odigrao neriješeno sa favorizovanim slovenačkim timom - 26:26.

0
A- A A+
RK Borac Foto: MONDO

  Mnogo bolje izdanje banjalučkih rukometaša u odnosu na dvoboj sa Škofjom Lokom u Prijedoru, gdje je tim iz "Dežele" u petak uveče slavio sa osam golova razlike 27:35 (16:17)!

Gotovo svih 60 minuta prijateljske utakmice u subotu uveče u Banjaluci vodila se izjednačena borba i ekipe su se smjenjivale u vođstvu.

Na odmor se otišlo sa golom prednosti gostiju iz Slovenije (13:14), ali su u nastavku izabranici Bojana Unčanina uspjeli da ostanu neporaženi 26:26.

Najbolji u redovima crveno-plavih bili su Srđan Mijatović i Bojan Rađenović sa po šest postignutih pogodaka, koliko je i na drugoj strani uknjižio Grega Jamnik.

Mirko Mikić, sportski direktor Banjalučana u izjavi za MONDO je naglasio da u klubu ne mogu biti nezadovoljni prikazanom partijom s obzirom da su crveno-plavi još uvijek u kondicionim pripremama.

"Ovo su nam praktično bili prvi kontakti sa loptom, pa ne možemo biti nezadovoljni prikazanim. Škofja Loka igra moderan rukomet, sa izuzetno mnogo trčanja u oba pravca i u ovom trenutku su nam bili idealan protivnik", izjavio je Mikić.

Prema njegovim riječima, Borac m:tel je na pravom putu...

"Očekuje nas još šest pripremnih utakmica i uvjeren sam da će nam se forma polagano dizati i da ćemo početak sezone dočekati potpuno spremni", dodao je sportski direktor banjalučkog kluba.

Tagovi:

Ostale vijesti