Vojvodić: Borac nije zaslužio pobjedu!

Autor:

Trener Borca Darko Vojvodić bio je nezadovoljan izdanjem svog tima uprkos pobjedi nad Tekstilcem poslije preokreta u drugom kolu Prve lige Republike Srpske.

Vojvodić:  Borac nije zaslužio pobjedu! Foto: MONDO/Bojan Jakovljević

Banjalučani su u subotu uveče na Gradskom stadionu gubili od tima iz Dervente poslije prvih 45 minuta, ali su Miloš Žeravica i Vladan Danilović osigurali pobjedu.

Danilović: Vojvodić je u pravu za "Kasandru"

"Moram da kažem da nisam zadovoljan, budite sigurni da bih ponovo održao trening kasno uveče da je ostalo 1:1. Iskren da budem, nismo zasluženo pobijedili, remi je bio najrealniji ishod. Uplaćena je i plata u danima prije utakmice, dokaz je to da se klub diže, pa su svi uslovi bili ispunjeni da se prikaže dobra partija, ali nije bilo tako. Ako se klub u cjelini diže, onda moramo i mi to da pratimo, a ne da ostanemo na istom nivou", izjavio je Vojvodić poslije meča, a prenio "Borac-sport".

Crveno-plavi će u narednom kolu biti gosti Podrinju u Janji, koje je u subotu minimalno poraženo od Kozare u Gradišci (1:0), a Vojvodić je "slikovito" dočarao šta očekuje od svojih izabranika u tom duelu.

"Utakmica u Janji će pokazati da li ovi igrači imaju m**a ili ne. Ispred nas je meč sa izuzetno agresivnom ekipom, a nas čim neko pritisne, nema nas nigdje. Meč sa Podrinjem će pokazati da li ekipa ima karakter koji od njih tražim", naglasio je trener Borca.

Ostale vijesti