• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duronjić o optužbama za rasizam: Antić laže!

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Fudbaler Voždovca Borko Duronjić negirao optužbe trenera Dinama da je tamnopute fudbalere iz Vranja nazvao "majmunima". "To je apsolutna laž. Nikoga nisam provocirao i vrijeđao".

 Borko Duronjić FK Voždovac o optužbama za rasizam: Antić laže Izvor: MN PRESS

Duel petog  kola Superlige Srbije između Vođdovca i Dinama završen je pobjedom „zmajeva“ ali i incidentom koji je izbio po završetku utakmice.

Nakon svađe u kojoj su učestvovali igrači oba tima trener gostujuće ekipe Dragan „Recko“ Antić koji je i sam ušao u polemiku sa klupom Voždovca iznio je teške optužbe na račun fudbalera Voždovca Borka Duronjića.

"Cijelu utakmicu je mali provocirao i vrijeđao mene i moje crnce, nazivao ih je majmunima", rekao je Antić na konferenciji za novinare  poslije meča optuživši tako Banjalučanina u dresu Voždovca za rasizam.

Redakcija MONDA kontaktirala je Duronjića, koji je odmah negirao optužbe i dodao da i fudblaeri Dinama iz Vranja mogu da potvrde da je nevin.

"Nisam imao nikakav kontakt sa tamnoputim igračima Dinama, Nisam ništa tako rekao, niti bi mi palo na pamet. Igrao sam protiv dosta tamnoputih igrača i nikada ih ne bih vrijeđao. Otpužbe Antića su apsolutna laž. Pitajte i fudbalere Dinama, oni su bili tu“, rekao je Antić.

On je potom objasnio kako je došlo do incidenta poslije meča, te istakao da je trener gostujuće ekipe Dragan Antić htio da se tuče sa fudbalerima Voždovca.

"Jedan igrač Vranja je otišao kod naših navijača i provocirao ih, ja sam otišao tamo sa svojim saigračima da zaštitim naše navijače. Niko nema pravo da ih vrijeđa, oni su platili kartu da nas bodre, a ne da ih neko vrijeđa. Pomjerio sam tog dečka i rekao mu nemoj to da radiš, a on me pljunuo. Nakon što me uhvatio za vrat ni ja nisam mogao više da se suzdržim, ali nisam ga ni udario, niti sam njihovom treneru Antiću rekao nešto. On je mene vrijeđao, hvatao za vrat, htio je da se obračuna sa nama.  Njegove optužbe su laž. Niti sam provocirao bilo koga od njih niti rekao ijednu lošu riječ“, rekao je Duronjić.

U njegovu zaštitu odmah po završetku meča na konferenciji za novinare stao je njegov trener Branko Vojinović, rekavši da je siguran da Duronjić nije vrijeđao tamnopute fudbalere Dinama.

"Trener me dobro poznaje i zna da sebi ne bih dopustio nikada u životu tako nešto da vrijeđam nekog zbog boje kože. Ne znam zašto je Antić to rekao, da li je to neka njegova osveta nama, da li je htio da mi napakosti, nemam stvarno potrebu da se raspravljam s njim. Ako je iko vrijeđao te momke to je on, pa on ih je nazvao 'crncima'“, istakao je Duronjić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC