• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

4 godine posle: Bešiktaš jak, Partizan sve bolji!

Autor mondo.rs

"Pamtim samo da su im najbolji bili Demba Ba i Gokan Tore", kaže golman Kljajić, jedan od dvojice igrača koji su bili u klubu na jesen 2014. kada su "orlovi" sa Bosfora pobedili i u Beogradu i u Istanbulu.

 4 godine posle: Bešiktaš jak, Partizan sve bolji! Izvor: MN PRESS

0:4 i 2:1

To su bili rezultati iz oktobra i novembra 2014. godine kojima su fudbaleri Bešiktaša pobeđivali Partizan u grupnoj fazi Lige Evrope.

Kao i pre skoro četiri godine, beogradski crno-beli prvo će ugostiti rivale istih boja iz Istanbula u četvrtak (20.30, Arena sport) u Humskoj, a onda gostovati sedam dana kasnije, ali na novoj, modernoj "Vodafone" areni koja je završena u međuvremenu.

/DVA LICA BEŠIKTAŠA/

"Parni valjak" dočekuje "orlove" sa Bosfora odmoran nakon odlaganja utakmice 5. kola Superlige sa Radom, koja je trebalo da bude odigrana u nedelju. Pre toga, od dolaska Zorana Mirkovića na mesto trenera zabeležene su tri pobede u nizu (Nordsjeland 1:2, Zemun 0:1, Nordsjeland 3:2), zbijeni su i redovi u ekipi, podignuto samopouzdanje i spuštena tenzija u svlačionici, pa će biti zanimljivo videti kako će se odvijati treći i četvrti okršaj crno-belih...

Priliku da se eliminacijom u plej-of fazi Lige Evrope revanširaju Turcima za poraze ukupnom gol-razlikom 1:6, fudbaleri Partizana dočekali su sa samo dvojicom igrača iz postave koju je u sezoni 2014/15 vodio trener Marko Nikolić.

To su golman Filip Kljajić, koji je bio rezerva Milanu Lukaču i ofanzivni vezista Danilo Pantić, koji je bio starter u oba susreta (a, u međuvremenu uspeo da ode iz Partizana i vrati se u klub).

"Pamtim samo da su im najbolji bili Demba Ba i Gokan Tore. Golmana (Tolga Zengin) se iskreno i ne sećam, ali ono što je kristalno jasno je da su bili apsolutni favoriti u grupi, uz Totenhem i da su igrali zaista dobro. Sada mislim da im je tim individualno bolji nego što je tada bio. Ako Negredo bude igrao protiv nas (u revanšu, prim. aut), sigurno da su nam on i Kvarežma najveća opasnost", rekao je Kljajić za portal kluba.

/KAKO ERDOGAN I TRAMP UTIČU NA DUEL CRNO-BELIH/

Pantić je dodao da su prošle četiri godine od tog susreta, da ga ne pamti po dobrom zbog nepovoljnog rezultata, ali da je bilo dobro iskustvo i da se nada da će imati priliku da im vrati.

"Tada sam bio mlad i fizički inferioran. Sada je druga priča, meč očekujem spremniji, sa više samopouzdanja i vere. Bešiktaš igra u najjačem sastavu, iako kruže priče da im Liga Evrope nije prioritet, mislim da neće odustati od nje. Svi su dobri igrači, imaju veliki kvalitet kao ekipa, ali nisu nepobedivi", rekao je Pantić.

Evo i informacije vezane za prodaju ulaznica.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC