Haos u Užicu:"Igrač napao trenera, otišli obojica"

Autor:

Dramatično saopštenje FK Sloboda.

0
A- A A+
đetinja reka užice Foto: MONDO, Petar Stojanović

Derbi Prve lige Srbije Sloboda - Novi Pazar nije bio previše zanimljiv (0:0), ali je očigledno imao buran kraj daleko od terena.

I to unutar istog tima!

FK Sloboda Užice saopštio je da se rastao i sa trenerom Milanom Bosancem i sa igračem Nenadom Kneževićem, pod dramatičnim okolnostima.

Pročitajte saopštenje.

"U nedelju, 19. avgusta 2018, u jutarnjim satima, u službenim prostorijama kluba dogodio se težak incident koji je izazvao fudbaler Nemanja Knežević sa nekoliko svojih poznanika. Oni su pokušali da se fizički obračunaju sa Milanom Bosancem, šefom stručnog štaba 'FK Slobodan Užice', koji je u to vreme bio na svom radnom mestu u službenim prostorijama.

Milan Bosanac Foto: MN Press


Sukob, koji je mogao imati nesagledive posledice, sprečen je dolaskom službenika MUP-a i Božidara Opačića, sportskog direktora kluba".

Upravni odbor kluba odmah je zasedao i doneo očekivanu odluku.

"Doneta je odluka da se raskine saradnja sa igračem Nemanjom Kneževićem. Ovakva i slična ponašanja ne smeju se dozvoliti i tolerisati, jer FK 'Sloboda Užice' ne prihvata pritiske i ucene kao način funkcionisanja kluba. Pošto je nakon ovog incidenta Milan Bosanac odlučio da raskine saradnju sa FK 'Sloboda Užice', Upravni odbor je za novog šefa stručnog štaba postavio dosadašnjeg pomoćnog trener Jovana Čučkovića", objašnjeno je u Slobodi.

Ostale vijesti