• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Visoki rizik" u Humskoj, Bešiktaš bez navijača!

Autor mondo.rs

UEFA je meč plej-ofa za Ligu Evrope proglasila utakmicom visokog rizika i zato državljani Turske neće moći da kupe ulaznice, niti će na stadion moći neko sa obeležjima gostiju.

 "Visoki rizik" u Humskoj, Bešiktaš bez navijača! Izvor: MN PRESS

Najvažniji evropski meč sezone u Humskoj počeće u četvrtak u 20.30 časova i definitivno mu neće prisustvovati gostujući navijači.

FK Partizan saopštio je u najavi utakmice protiv Bešiktaša, na početku plej-ofa za grupnu fazu Lige Evrope, da je UEFA proglasila taj duel "utakmicom visokog rizika" i u skladu sa tom procenom dogovoreno je da na obe utakmice ne bude gostujućih navijača.

Dakle, neće ih biti u četvrtak u Beogradu, a ni za nedelju dana, u Istanbulu.

"Po tom dogovoru, ulaznice za gostujući sektor na stadionu Partizana neće biti puštene u prodaju. Isto će važiti i za gostujući sektor stadiona Bešiktaša", saopštio je Partizan.

Crno-beli su podsetili da će ulaznice za meč u Beogradu biti moguće kupiti samo uz lična dokumenta i to maksimalno četiri karte uz jedan dokument.

"Ulaznice neće moći da kupe državljani Turske, kao i osobe za koje se proceni da su navijači Bešiktaša. Takođe je veoma važno napomenuti da osobama sa obeležjima gostujućeg kluba, neće biti dozvoljen ulaz stadionima, kako u Beogradu, tako i u Istanbulu, čak i u slučaju da poseduju ulaznice za utakmicu", objašnjeno je.

Iz Partizana je upućen i apel navijačima crno-belih, sa posebnim akcentom da razmišljaju o potencijalnim kaznama i važnoj prohodnosti na stepeništima.

/Partizanovci, pamet u glavu - UEFA posmatra sve!/

"Molimo navijače Partizana da se ponašaju u skladu sa bezbednosnim preporukama, poštuju protivnika na terenu, navijaju fer i sportski, kao i da učine maksimalni napor da prolazi i stepeništa na stadionu budu prohodni sve vreme, posebno imajući u vidu da su kazne koje je klub platio prethodnih godina, samo za neprohodne prolaze i blokirana stepeništa ogromne i mere se u stotinama hiljada evra".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC