Da li se sećate "Benifer"? (VIDEO)

Autor:

Glumac i pevačica su zamalo izgovorili sudbonosno "da", pre nego što im se veridba raspala.

0
A- A A+

Bilo je to pre više od 16 godina kada su Dženifer Lopez i Ben Aflek bili jedan od najpopularnijih parova, poznatije nazvan kao "Benifer".

Pevačica i glumac su se u jednom trenutku i verili, a baš pre nego što su otišli pred oltar, veza im se vrlo javno i ružno raspala, i svako je otišao svojim putem...

Ali, pre toga, Lopezova je objavila hit singl "Jenny from the block" u kojem je zauvek ovekovečena njihova romansa.

Kako bi nas podsetila na ove početke, Dženifer je iznenadila fanove i na svom Instagram profilu objavila podsetnik na spot u kojem se vidi i Aflek.

"Ovo je bio prvi video i singl s mog albuma 'This is me... Then'. Verovatno je to ujedno bio i moj najintimniji album ikada i iskreno, najomiljeniji do sada. Volim zvuk tih pesama i uspomene koje nose. U tom periodu sam shvatila da biti umetnik znači biti ranjiv i ogoliti svoje srce i dušu", napisala je Džej Lo u opisu videa i dodala da je i dalje "Dženi iz bloka".

2️⃣ days till #vmas...this was the first video and single off my album “This Is Me...Then”. It was probably my most personal album ever...and honestly my favorite album I’ve done so far...I just loved the sound of it and the sentiments...At that time I truly realized that being an artist meant you have to be vulnerable and bare your heart and soul...it takes courage to do that...to really show who you are at any given moment in time...and this was me then... completely. And one of the things that was important for me to remind everyone of in that moment was who I am and who I will always be...don’t be fooled by the rocks that I got I’m still I’m still...JENNY FROM THE BLOCK. #nomatterwhereIgoIknowwhereIcamefrom #VMAs #videovanguard #thisismenow #humbledandgrateful

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Džen i Ben su se verili u novembru 2002. godine, ali se bajka završila kada su dan pred venčanje u septembru naredne godine odlučili da ga "odlože". Par je za to krivio preterano mešanje medija koje im je uništilo veliki dan i njihova veza se nikada nije oporavila, pa su i raskinuli u januaru 2004. godine.

U intervjuu za "Vanity Fair" prošle godine, Dženifer je otkrila da je na njihovu vezu mnogo uticala negativna kritika na njihov zajednički film "Gigli".

"Izgubila sam osećaj za sebe, preispitivala da li uopšte pripadam u tom biznisu, mislila da sam loša u svemu. Moja veza sa Benom se samouništila pred celim svetom. Prošlo je dve godine pre nego što sam se oporavila od svega toga", rekla je ona tada.

Na sreću, Dženifer je našla ponovo ljubav. Nije bio pravi ni bivši muž Mark Entoni sa kojim ima decu, već je izgleda to NFL igrač Aleks Rodrigez i glasine kruže da su se već verili.

S druge strane, Ben Aflek se razveo od dugogodišnje žene Dženifer Garner sa kojom ima decu i trenutno ga povezuju sa Plejboj zečicom...

Podsetite se celog spota koji je snimam dok su i dalje bili zajedno:

Izvor: YouTube/Jennifer Lopez

Ostale vijesti