• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milivojević doveo u pitanje Krstajićeve odluke

Autor mondo.rs

"Selektor ima svoje mišljenje, izgubili smo, tako da je to bila loša odluka", rekao je jedan od "sklonjenih" poslije debakla u finišu utakmice sa Švajcarskom i svađe koja je uslijedila.

 Luka Milivojević kritikovao selektora Srbije Mladena Krstajića Izvor: MN PRESS

U Rusiji između redova, u Engleskoj konkretno.

Srpski fudbalski reprezentativac i kapiten Kristal Palasa, Luka Milivojević, izjavio je u intervjuu za "Daily Mail" da je selektor Mladen Krstajić napravio nekoliko pogrešnih odluka u eliminaciji grupne faze Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Govoreći o razlozima poraza od Švajcarske, poslije kog je uslijedio razdor u svlačionici između jedne grupe fudbalera i selektora Krstajića, o čemu smo i pisali, Milivojević je rekao da i danas ne razumije zbog čega je napravljena izmjena u 80. minutu utakmice sa Švajcarcima.

/Bolje svađa, nego ništa.../

Krstajić se tada odlučio da izvede Milivojevića, vidno najkorisnijeg u veznom redu te večeri u Kalinjingradu, a šansu je dobio mladi napadač Nemanja Radonjić.

FSS je odlučio da Krstajić ostane selektor i za predstojeću Ligu nacija, tako da će biti zanimljivo vidjeti da li će Milivojević biti pozvan u septembru, oktobru i novembru za mečeve sa Litvanijom, Crnom Gorom i Rumunijom.

Ispostavilo se da se igra Srbije "raspala", da su "otvorili vrata" Đerdanu Šaćiriju i da je on protutnjao kroz njih i postigao gol za poraz "orlova" koji je u burnoj raspravi u svlačionici bio pripisan Dušku Tošiću... jer nije sapleo Švajcarca albanskog porijekla u zajedničkom sprintu sa polovine igrališta.

"Odlično smo otvorili turnir, 95 odsto ekipa prođe grupe kada pobijedi prvi meč. Ipak, drugi je odlučio nas nastup u Rusiji... Morali smo da budemo iskusniji i da igramo na rezultat posljednjih 15 minuta. Pokušali smo da rizikujemo u situaciji kada mislim da nije trebalo", rekao je Milivojević u intervjuu objavljenom na dan utakmice između Palasa i Liverpula u Londonu (0:2).

Poslije "klinča" sa nekolicinom fudbalera, Krstajić je utakmicu sa Brazilom u kojoj je Srbiji bila neophodna pobjeda za prolazak dalje, počeo bez Milivojevića, Tošića, ali i Branislava Ivanovića.

"Selektor ima svoje mišljenje, protiv Brazila je hteo nešto da proba i izgubili smo. To znači da je napravio loš izbor", naveo je on.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC