Dnevni horoskop za 22. 8. 2018.

Autor:

Horoskop za danas.

Dnevni horoskop za 22. 8. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Porodični problemi Vas mogu izbaciti iz takta. Pokušajte da se bolje organizujete, da imate vremena i za sebe. Opustite se posle posla. Moguć problem sa leđima.

Bik

Napeti ste danas. Ponedeljak je, ali Vi nemate dovoljno energije da izađete na kraj sa svim obavezama. Odredite prioritete, radite ono što je najbitnije.

Blizanci

Potrudite se da se fokusirate na posao dok radite, jer će Vam misli svakako biti rasute. Pitajte druge za pomoć ako Vam je potrebna. Danas je dan za štednju, ne za povećane troškove.

Rak

Posvetite se partneru. Romantični ste. Dajte sve od sebe da napravite kompromise sa kolegama. Budite vredni.

Lav

Imate dosta ideja, ali Vam je potreban neko ko će Vam pomoći da ih ostvarite. Bitno je samo da budete realni. Napravite plan za sve što želite da uradite na poslu i držite ga se.

Devica

Ako ste pod stresom, mogli biste da se bavite sportom. Prijaće Vam aktivnost. Skloni ste flertu. Posvetite se više sebi, manje obraćajte pažnju na druge.

Vaga

Odličan dan za saradnju sa drugima. Usmerite se na postizanje kompromisa sa drugima. Neka osoba koja Vam je bliska ili je član porodice može biti od pomoći u vezi sa poslom.

Škorpija

Imate dosta posla, pa ste napeti zbog toga. Previše obaveza Vam pravi stres, zato je bitno da se organizujete drugačije. Ne zapostavljajte drage ljude zbog posla. Pijte više tečnosti.

Strelac

Imate višak energije. Moguć je priliv novca i konačno ste zadovoljni, jer možete i da uštedite. Napravite plan rada za celu nedelju.

Jarac

Napeti ste. Previše vremena provodite kod kuće, promena Vam je potrebna, izađite u prirodu, u šetnju. Ako Vam nešto smeta, najbolje bi bilo da ništa ne prećutkujete bilo kome.

Vodolija

Danas je dobar dan za putovanja, ali i za završavanje nekih obaveza u vezi sa dokumentima. Potrudite se da se bolje organizujete. Nemojte drugima pričati o privatnim problemima.

Ribe

Moguć priliv novca. Potrudite se da date sve od sebe na poslu. Nađite i vreme za prijatelje, ne zapostavljajte ih zbog obaveza.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:

Ostale vijesti