• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Samo je nama Borac iznad svega"

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

"Mi koji smo se bavili ovim sportom savršeno znamo šta znači staviti zdravlje i svoju porodicu u drugi plan, a da vam Borac bude na prvom mjestu", istakao trener "crveno-plavih" Darko Vojvodić.

 Darko Vojvodić Samo je nama Borac iznad svega Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Borac će u subotu gostovati Podrinju u Janji u okviru trećeg kola Prve lige Republike Srpske, a prije redovne najave ovog susreta, trener Banjalučana Darko Vojvodić želio je da se osvrne na dešavanja u dosadašnjem dijelu prvenstva, u kojem su "crveno-plavi" na dva susreta zabilježili isto toliko pobjeda.

"Izuzetno cijenim, poštujem i respektujem svoje igrače i mogu slobodno reći da ih volim. Mislim da su to pravi momci, sjajni tipovi", započeo je Vojvodić svoje izlaganje.

Borac je, dakle, zabilježio dva planirana trijumfa, iako možda igra na ovim mečevima nije bila na nivou koji je Vojvodić želio.

Ipak, za to postoje opravdani razlozi.

"Moram napomenuti da vi neke stvari ne znate. Đorđe Ćosić već treću utakmicu igra pod injekcijama, iako je imao zabranu od doktora da igra. Morate znati da je Nikola Mazić pred utakmicu prvog kola imao tešku operaciju njegovog oca, pa smo ga pustili da ode na pet, šest sati i da se vrati. Momak je nastupio sutradan. Morate znati da je Aleksandar Radulović imao smrtni slučaj u porodici i da je konstatacija doktora da ima povredu zadnje lože i da ne može da igra. Taj isti Radulović me zvao i rekao da će igrati i sutra. To ne mogu loši momci. To mogu samo pravi, karakterni momci", rekao je Vojvodić, te nastavio sa pohvalama svojih izabranika.

ZELJKOVIĆ

"Još jednom bih želio da istaknem Vicu Zeljkovića, koji je sve uradio perfektno i pokazao da može da vodi ovaj klub", naglasio je Vojvodić.

"Ovo su momci koji zaslužuju respekt. Svidjelo se to nekome ili ne, ovi momci su pravi, koji su na dvije utakmice osvojili šest bodova. I ja sam spreman za njih svašta da uradim. Spremam sam da dam i dio svog tijela ako treba, jer se radi o sjajnim momcima i meni je izuzetna čast što radim sa njima", poručio je strateg Borac.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Vojvodić se još jednom osvrnuo na duel drugog kola protiv Tekstilca, u kojem je tim iz Dervente vodio na poluvremenu, ali su momci u crveno-plavim dresovima u nastavku meča uspjeli da preokrenu rezultat i upišu nove bodove na Gradskom stadionu pred svojim navijačima.

"Bila je to veoma teška utakmica za nas. Izmjene koje sam napravio na poluvremenu nekome su se možda učinile čudnim. A nama koji pratimo sve i koji imamo viziju, bile su očekivane i, ispostaviće se na kraju, plodonosne. Neću da se hvalim da sam trener i da ističem svoje poteze. Ali, neznalicama se to učinilo čudnim, a pravim trenerima, a sebe smatram takvim, to je bilo kako treba i donijelo nam pobjedu protiv Tekstilca. Liga je pokazala da neće biti lako, da ima čvrstih ekipa i da Borcu nigdje neće biti lako", istakao je Vojvodić.

Na pitanje o igračkom kadru kojim trenutno raspolaže, rekao je:

"Imamo problema od prvog kola, ali ne kukamo i ne žalimo se. Nekada rezultat nije ni bitan, koliko je bitan karakter i odnos momaka prema ovom dresu. Mi koji smo se bavili ovim sportom savršeno znamo šta znači staviti zdravlje i svoju porodicu u drugi plan, a da vam Borac bude na prvom mjestu. Izgleda da je samo nama tako, ali 'ajde, promijenićemo nešto", poručio je na kraju trener "crveno-plavih" Darko Vojvodić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

BL boy.

BL je uz Vas......

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC