• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRAVO! Migranti pozvani na meč protiv Veleža

Autor mondo.ba

"Rođene" će u Bihaću dočekati zaista neočekivano "Jedinstvo" pošto će bihaćki klub sa tribina zajedno bodriti domaći navijači i migranti.

 Jedinstvo iz Bihaća na meč protiv Veleža pozvalo migrante Izvor: Mondo/ Goran Sivački

Ako je suditi prema rezultatima iz prva dva kola Prve lige FBiH za titulu i plasman u bh. elitu će se boriti mostarski Velež, sarajevski Olimpik, Zvijezda iz Gradačca i bihaćko Jedinstvo.

Prvi derbi između vodeće "četvorke" igra se ovog vikenda u gradu na Uni, na stadionu Pod Borićima, između Jedinstva i Veleža.

Klub iz Bihaća je pred subotnji duel sa Veležom na Facebook stranici NK Jedinstvo Bihać objavio najavu meča iskoristivši insert iz filma "Hrabro srce" u kojem se Mel Gibson, koji tumači lik Vilijama Volasa, obraća svojim vojnicima pred bitku, ali riječima trenera Jedinstva Vlade Jagodića.

/POGLEDAJTE - Vlado Jagodić kao Hrabro srce! (VIDEO)/

Osim što su ovim motivacionim videom animirali domaće navijače, čelnici kluba su učinili jedan zaista lijep gest koji u potpunosti opravdava ono što ime kluba i predstavlja - Jedinstvo, koje je u vrijeme migrantske krize u Unsko-sanskom kantono itekako potrebno.

Naime, u Bihaću su osvanule pozivnice MIGRANTIMA koji borave u gradu da besplatno dođu na meč i bodre domaći tim protiv Veleža.

Svaka čast!

Takođe treba istaknuti, da je Velež na posljednja dva gostovanja u Bihaću ostvario i dvije pobjede – 2:1 i 6:3, ali "Jedinstvo" nikad nije bilo jače u gradu na Uni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC