• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Modričani bez trenera, Magazin podnio ostavku

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Nakon veoma lošeg starta u prvenstvu i samo jednog osvojenog boda u tri odigrana kola, trener povratnika u prvoligaško društvo odlučio da napusti kormilo. "Nadam se da će ovo biti pozitivan šok", istakao je Magazin za MONDO.

 FK Alfa Modriča Bojan Magazin podnio ostavku Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Prva promjena na klupi u novoj sezoni Prve lige Republike Srpske!

Alfa Modriča i trener Bojan Magazin okončali su saradnju nakon samo dva mjeseca i tri kola u povratničkoj sezoni u društvu najboljih.

Veoma loš start i samo bod osvojen u prva tri kola, uz dva domaća poraza, primorao je Magazina da podnese ostavku, nadajući se da će njegov odlazak donijeti pozitivan šok u redove Modričana.

"Konfuzna je situacija. Igrački mi nismo tako loši, ali igra je bila katastrofa. Ne znam šta je uzrok tome. Najlakše je trenera zamijeniti, tako da je najbolje da ja odem. Vjerujem da će moj odlazak donijeti pozitivan šok jer očigledno je da neki neki problem postoji", izjavio je sa MONDO sad već bivši kormilar nekadašnjeg šampiona BiH.

Poslije debakla u prvom kolu protiv Sloge (0:3) pred svojim navijačima, Modričani su u Zvorniku stigli do boda (1:1) i činilo se da je uvodni poraz već zaboravljen.

Ipak, već subotnja utakmica protiv Sutjeske, u kojoj je doživljen novi poraz na stadionu "Dr Milan Jelić" (1:2), potvrdio je da nešto ne štima.

"Bili smo odlično pripremljeni, ali ne znam šta se desilo. U Zvorniku to nije izgledalo loše, ali su igrači protiv Fočaka djelovali dekoncentrisano, nemotivisano, tako da mislim da i oni snose dio odgovornosti. Iako smo gubili, uspjeli smo da se vratimo, ali onda smo primili smiješan gol. Poslije utakmice saopštio sam im da napuštam kormilo. Želim sada da se odmorim, a kasnije ćemo vidjeti šta će biti", zaključio je razgovor za naš portal nekadašnji trener Tekstilca iz Dervente, Zvijezde Gradačac i Orašja.

Magazin je na klupu Alfa Modriče sjeo krajem prošle sezone, u kojoj je modrički tim osvojio šampionsku titulu u Drugoj ligi RS, grupa "Zapad", te se tako nakon četiri godine vratio u prvoligaško društvo.

On je tada zamijenio Dragu Svitlicu, koji se zbog ličnih problema povukao s pozicije prvog trenera.

Alfa Modriča nakon tri odigrana kola nalazi se na začelju tabele, a u narednom kolu gostovaće Kozari. Na upravi Modričana sada ostaje da riješi pitanje nasljednika Bojana Magazina.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC