• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kladionica Meridian novi sponzor Borca m:tel

Autor mondo.ba

Rukometni klub Borac m:tel od danas je bogatiji za još jednog sponzora - sportsku kladionicu Meridian.

Jednogodišnji sponzorski ugovor, u prostorijama Borca m:tel, potpisali su Vladimir Branković, direktor „crveno-plavih“ i Mlađan Životić, direktor Meridiana za Republiku Srpsku.

Branković je rekao da je veoma ponosan što je u sponzorski pul ušao još jedan brend iz svijeta sporta, kao što je sportska kladionica Meridian.

"Ovo je još jedan pokazatelj da smo na pravom putu i da renomirane kuće, kakva je sigurno Meridian, prepoznaju vrijednost našeg rada, ali i vrijednost Borca m:tel, kao istinskog i najvećeg domaćeg sportskog brenda. Posebno je interesantno što će se određene utakmice, koje bude igrao naš klub, naći u Meridianovoj ponudi za klađenje. To znači da će svi imati priliku kladiti se, nadamo se, na nas, što će nam omogućiti i dodatnu promociju", naveo je Branković.

Prema Životićevim riječima, Meridianbet, kao svjetski i regionalni brend, svoju mrežu prijatelja iz svijeta sporta, ovim sponzorstvom, proširuje i na Republiku Srpsku.

"Smatramo da je RK Borac m:tel, kao najtrofeniji klub u BiH, pravi izbor. Nadamo se uspješnoj saradnji, ali i odličnim sportskim rezultatima", istakao je Životić, koji je klubu poželio srećan početak nove takmičarske sezone.

I Meridanbet novu sezonu takmičenja dočekuje nikad spremnije: jedinstvena i najraznovrsnija ponuda na standardnom i uživo klađenju, najveći bonusi i kvote, pokloni i još mnogo toga čeka vas na meridianbet.ba ili najbližem uplatnom mjestu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC